Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik PC ya da parcalari

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

elimde 4 sene once topladigim bir pc var desktop bunu satmaya karar verdim, odada yer kapliyor bosuna. parcalari baya eski...

simdi

3 gb ram var eski sd ramlarden.

ati radeon x700 128 mb ekran karti

120 gb hdd

intel anakart islemcisini hatirlamiyorum bi ara acip bakmam gerek.

lg dvd writer var

samsung 17 inch lcd monitoru var ( zaten biraz para edicek bu sadece alette sanirim =) )

bir de oyuncu klavyesi ve mouse u var a4'un

isteyene bagli oldugu 2+1 hoparlorleri de verebilirim...

soyle soyliyim, wow u baya dusuk detaylarda 15 20 fps oynatiyor, yani pek oyun olarak isiniz yaramaz ama ucuza parca kapatmak ya da boyle internette takilip, word kullanmak vs gibi dusunceleriniz varsa size uygun bir makina.

fiyat olarak ne verseniz kabul 250 tl uzerinde.
ozelden ulasabilirsiniz ya da buraya mesaj yazarak.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi actim baktim bilgisayari, yok cok eski core 2 duo degil.

pentium 4 2.8 islemci var

ram de 1 gb mis ben 3 tu diye hatirliyorum.

tek tek satabilirim parcalari bu arada monitor dvd writer ekran karti seklinde... ama once bir sure beklemek istiyorum butun halinde almak isteyen cikar mi diye. takriben 3-5 gun bekliyim bir sonra tek tek satabilirim parcalari. hdd de 37 gb diyor ama anlamadim nasil is 37 gb lik hdd de yoktu galiba, biri bolmus bu hddleri bolerken de otekini tanitamamis 70 gb olmasi gerek cunku.

ekran karti da sapphire radeon x700 128 mb, hani baya eski bilgisayar wow u flm 25 fps burning crusade zamaninda oynatiyordu wrath da 10 15 zor gorur herhalde, dedigim gibi hobi amacli almak isteyen varsa guzel bi fiyat vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...