BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hemen şimdi değil ama bende artık dslr almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Analogla bir yere kadar :) Şu iki model aynı sınıf gibi geldide acep hangisi karar veremedim. nikon da ccd den cmos'a geçmiş d90 ile. karar veremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben canon 50d kullanıyorum, gayet memnunum. d90'da bir kaç gün kullandım, 50dyi d90a tercih edebilirim. tek eksiği video çekim özelliği olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 muhtemelen iki makineden herangi bir tanesi daha üstün kesinlikle değil ve sen satın alana kadar karşına çıkacak kişilerle bilinçaltında dönen bir takım olaylar hangisini alacağına karar vermeni sağlayacak canon al canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 50d alırsan iki gün sonra d90 almadığın ve video çekemediğin için ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Canon almadigin icin daha da cok aglarsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aptal aptal gazlara getirme evladım. canon alıp 100 dolarlık lenslerle takıldıktan sonra ne anlamı var? nikon alıp 100 dolarlık lenslerle takıldıktan ne anlamı var? lense eşşek gibi para verecekse adam, neden 50d veya d90 alsın? demek ki lense çok para vermeyecek, ucuzdan gidecek. e o zaman d90 alsın da video falan çeksin canı istediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 canonda video yok mu? dikkat etmemiştim. d90 720p video çekio :D ama önemli olan makinenin de değerleri yani. eski çalıştığım yerde d70 vardı ona biraz aşinayım ama benim analog slr'm canon. 50d biraz daha pahalı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 mirrorless makinelere baktın mı hiç? giriş seviyesi dslr almaktansa , aynı sensöre sahip , ama ayna olmadığı için çok daha küçük olan ve adaptör kullanımında odak sorunu olmadığı için BÜTÜN lens markalarını kullanabildiğin makineler.. http://www.samsungimaging.net/mirrorless-camera-nx10/ http://www.dpreview.com/news/1005/10051102sonynex.asp şu ikisi mesela.. hem ÇOK daha küçük , hem aynı kalitede çekim.. daha ne ister bu gönül? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben d90 kullaniyorum kit lensle aldim memnunum genel olarak ama alipta cekmeye basladigimda neredeyse herseferinde en az bi f hatasi veriyo. sikistiriyorum lensi geciyo ama gicik ediyor surekli olunca. netten baktim genel bi sikintisi diyorlar bunun icin, yasiyormus epeyce bir insan, bazisi cok sik oluo diyor bazisi cok nadir diyor sans isi biraz sanirim. bide tipleri biraz komikmis aynasizlarin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Body alirken fazla ucmaya gerek yok onun yerine daha cok ne cekeceksin once bunu bir kararlastir sonra lenslere para gommeye basla. Soncta o lensi(fx, dx?) ileride alacagin bir modelde de kullanma sansin olacak. d90 mi eos50d mi diyecegine aklina yatan lensleri soyle bu hangisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 18-105mm kit lens parasini hak etmiyor bence, o paraya ya da biraz fazlasina eger ne cekecegini biliyorsan cok daha iyi lensler alabilirsin. mesela portre icin 50mm f1/8 lens parasina gore alinacak en iyi lenstir. o kadar para verilen bir lensin (18-105mm kit lens) plastic mount olmasini aklim almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya bu iş artık "iki makinayıda eline al, arayüze bak, sevdiğini al"a döndü. çünkü birinde video çekim yok, ama diğerinin bilmem nesi daha iyi tarzı bazı bazı farklılıkları var. denkler aslında ama sanki nikon ağır basmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 d90 ile kac kere video cektin dersen soyleyeyim; su ana kadar 2 kere ancak. o iki makine icinde d90 derim ama kit lensten uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya kitlens'i alırım. öylesine çekilecek, arkadaş ortamlarında filan kullanılır. biz kitlens'e iş yapmıştık d70 le. iyi değil ama kötü de değil o kadar. kitlens'in yanına zamanla daha iyi objektiflerde alırım ama mesela ben geniş açı seviyorum. ne kadar balık gözüne yakınlaşırsa o kadar hoşuma gidiyor benim. ama işte dijitallerde ki crop size olayı geriyor beni. dijital alınca kaçarı yok tabi hiç bi türlü. analog'umdaki gibi olmayacak hiç bir şekilde ama ne kadar ona yakın o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o zaman; canon 50d + tokina 11-16 f2.8 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nikon d90'ı ucuza buldum şimdi. remote controller + 18-105 kitle 2200 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 peki son tavsiye, kit lensi kullanirken dikkatli ol cunku plastik mount. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nikonun böyle di mi? malzemeden kısıp fiyatımı düşük tutmak acaba amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 amaç o evet evet de ben anlamıyorum plastik mount olsa nolur olmasa nolur daha ucuz olcaksa plastik olsun? bu arada neden xxD serisine bakıyosun? mesela bi 550D var ki yakıyor ortalığı altına da grip takarsın mis gibi olur işte çıktı kalitesi olarak 550D kendi seviyesinin baya üstündeki makinelerle kapışıyor sağdan soldan takip ettiğim kadarıyla bi tek gövdesi küçük ve plastik işte. küçüklüğü griple halledilir. plastik olması da fiyat farkından alıncak lens ile ikame edilir vicdani olarak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Body malzeme kalitesi olarak d90 ustun ama dedigim gibi o kadar para verdigimiz kit lensin plastik mount olmasina bir anlam veremiyorum. O paraya bir metal mount yapmak zor mu? Zaten kit lenslere sicak bakmazken ustune bir de plastik mount olunca tamamen sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eksi'de efsane bi karşılaştırma var ahaha. kişilik testi gibi. Direk koşarak nikon almam lazım bu durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Zaytung super :) Bu arada KHaRoN said: o zaman; canon 50d + tokina 11-16 f2.8 (tu) tokina 11-16 nikon icin tavsiye ediliyor canon makine var ise Canon Zoom Lens EF-S 10-22mm f/3.5 - 4.5 USM daha iyi tokina dan nikon ise kesinlikle tokina 11-16 hatta onumuzdeki gunlerde bir tane tokina 11-16 aliyorum karar verdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 canon olaraktan tokina 11-16mm kullanıcısıyım. über bir lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar