RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 processing kısmında patcher patlıyor , araştırdım bazı insanlarda yasamıs bunu ama cozum bulamadım ?
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 düzeltebildinmi? benim hiç bi fikrim yoktu sorunun hakkında bişey diyemedim
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 selam baska konu acmiyim dedim bende bisey sorucam bu konuyla ilgili bende crash yok ama her seferinde birseyler yukluyor ne zaman oyunu acsam 2 gun once girdim sora bugun denedim 6 gb bisey cikartti bana exp pack falan yok istemiyorumda yuklemesini nasil kapatirim bu seyi
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 wayne o sorunun cozumunu aoc un official forumlarında , technical issues bolumunde stickylerde gordum sanırım
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 RRa said: düzeltebildinmi? benim hiç bi fikrim yoktu sorunun hakkında bişey diyemedim bunu hallettim , simdiki problemleri pm ledim sana :D
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Wayne said: selam baska konu acmiyim dedim bende bisey sorucam bu konuyla ilgili bende crash yok ama her seferinde birseyler yukluyor ne zaman oyunu acsam 2 gun once girdim sora bugun denedim 6 gb bisey cikartti bana exp pack falan yok istemiyorumda yuklemesini nasil kapatirim bu seyi patcherın options bölümünden seçebiliyorsun onları
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet onu gordum fakat her yaptigimda tekrardan kendileri isaretleniyor rdh dosyasindanmi ne bisey index i sil diye yaziyordu sitede onu sildim hala yukluyor
Öne çıkan mesajlar