RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 processing kısmında patcher patlıyor , araştırdım bazı insanlarda yasamıs bunu ama cozum bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 düzeltebildinmi? benim hiç bi fikrim yoktu sorunun hakkında bişey diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 selam baska konu acmiyim dedim bende bisey sorucam bu konuyla ilgili bende crash yok ama her seferinde birseyler yukluyor ne zaman oyunu acsam 2 gun once girdim sora bugun denedim 6 gb bisey cikartti bana exp pack falan yok istemiyorumda yuklemesini nasil kapatirim bu seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 wayne o sorunun cozumunu aoc un official forumlarında , technical issues bolumunde stickylerde gordum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 RRa said: düzeltebildinmi? benim hiç bi fikrim yoktu sorunun hakkında bişey diyemedim bunu hallettim , simdiki problemleri pm ledim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Wayne said: selam baska konu acmiyim dedim bende bisey sorucam bu konuyla ilgili bende crash yok ama her seferinde birseyler yukluyor ne zaman oyunu acsam 2 gun once girdim sora bugun denedim 6 gb bisey cikartti bana exp pack falan yok istemiyorumda yuklemesini nasil kapatirim bu seyi patcherın options bölümünden seçebiliyorsun onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet onu gordum fakat her yaptigimda tekrardan kendileri isaretleniyor rdh dosyasindanmi ne bisey index i sil diye yaziyordu sitede onu sildim hala yukluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar