RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Shielding Mini Tutorial Age of Conan'ı seviyorum halen bilmediğim şeyler var ve öğrenmeye devam etmek keyif veriyor. Pati Xanthor aka Fsen BS dün bana dedi ki Mert kardeş gel bak sana kalkanlamayı göstereyim. Assasin Comboları genelde yukardan vurduğundan kalkanlarımı yukarıya alacağım böylece vereceğin hasar azalıcak dedi ve denedik cidden dediği gibi. Bende konuyu biraz araştırdım. Üzerinde durulması gereken mühim bir konu olduğunu düşündüm ve Mini bir tutorial hazırlamaya çalıştım araştırmalarım neticesinde elde ettiğim bilgiler ışığında. Şuanda konu hakkında sadece döküman ekliyorum ama bu kalkan kullanımını kolaylaştıran bir ADDON'da buldum ama kendim test etmeden burada paylaşmak istemiyorum. Age of Conan'da kalkanlarımızı üç noktaya çevirebiliyoruz. Sağ - Yukarı - Sol Gelen hasarı en aza indirebilmek için vuruşun geldiği noktaya ÜÇ kalkanıda çevireceğiz. Ctrl+1 3 Kalkanıda sola çevirir Ctrl+2 3 Kalkanıda yukarı kaldırır Ctrl+3 3 Kalkanıda sağa çevirir Peki ben karşımdaki rakibin hangi yönden vuruş yapacağını nerden bilebilirim? Aşağıda Classların combolarının özelliklede en ölümcül olanlarının yönlerine göre kalkanlarınızı çevirmeniz gereken yönler yer alıyor. Dark Templar: 3 Kalkanda yukarı Ctrl+2 Conqueror: 3 Kalkanda sağa Ctrl+3 Rangers: Bow 3 Kalkanda yukarı Ctrl+2 Crossbow 3 Kalkanda sağa Ctrl+3 Herald of Xotli: 3 Kalkanda yukarı yada sola Ctrl+2 yada Ctrl+1 Assassins: 3 Kalkanda yukarı Ctrl+2 Barbarians: 3 Kalkanda yukarı yada sağa Ctrl+2 yada Ctrl+3 Guardians: 3 Kalkanda sağa Ctrl+3 Bear Shamans: 3 Kalkanda sola Ctrl+1 to be continued.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ben oynadıgım donemlerde controls den 4 tus atamıstım,kalkanları sag, sol, yukarı ve eşit dagılmıs duruma getirmek için bi tusa 2 kere basmam yeterli oluodu. Addona fln gerek yok controls u bi kontrol edin derim evde olmadıgım için bakamıorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bende f5 den f8 kadar olan tuslar. Dediğin gibi 2 kere f5 e basiyorum , kalkanlar solda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadaşlar bende 0-9 arası ve F1-12(F10 hariç) full dolu + olarakta Numlock numaralarıdan bir kaç tuşa makro atalı ve klavyeden de J K L gibi bazı kısayolları değiştirdim kullanıyorum. açıkcası benim gibi abartanı varmıdır bilmiyorum ama varsa eğer ben ve benim gibiler için kullanıcağımız program sayesinde mouseun scrolunu kullanarak bu kalkanları ayarlayabilmemiz mümkün olacak. şuan net bilgiler veremiyorum dediğim gibi bir kullanayım kendim hemen paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ey maşallah : ) Yalnız scroll olayı da kulaga hos gelmio deil hani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Buyur işte,zurnanın zırtladığı yer bura.Farkındamısınız bilimiyorum casterlara ait herhangi bir kalkan yok.Kimdi biri burdamı dh damı ne yazmıştı age of conan değil,caster of conan.Adam haklıymış.Caster açılır speli yağdırır bizde gariban gariban 30 tane tuşa dokunmaya çalışırız.Gözün kör mü sende aç bi caster diyen olmasın,nayt çiftliğinde oyun oynamıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar