forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 of şikayet topii açıyorum çekme testi yaptırmak üzere yola çıktım, 200 kaıt istedi önce lan neyse bişey demiyorum deyip daha sonra telefonla 100 kağıt veririm dedim ki para zaten cebimden çıkmıyor gönderdim döner sermaye hesabına sonrasında rapor tarihini yanlış yazmış(2011) dosya kağıdına imzasını atmış, grafiği de mailden gönderiyor. adam gibi evrak gönder dedim kibarca o da iki saat uğraştım(asistanına yaptırmıyor sanki) önemli olan sonucu diye cevap veriyor anlamıyorum bunlar 348530489 tane makale yazmıyorlar mı ya da yazmaları gerekmiyor mu bu mu zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bir keresinde çok sinirlenip hocanın arkasından bağırmıştım. '' Ya anlamıyorum, koskoa prof olmuşsun ne diye ilk okul çocuğu tripleri atarsın ki'' diye... (İyi ki duymadı!!!). Bende anlamıyorum abi nedir bu trip hocalardaki ünvan büyüdükçe tripte büyüyor yanlız onu tespit ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ben hocayı dövdüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 @2,3 beyler adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 her meslekte olduğu gibi tıptada profun iyisi var kötüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ehehuhuhu bak bu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar