Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoX

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

yeni baslicamda oyun hakkında hicbir bilgiye sahip deilim , nooblugumu hosgorun. arkadasım soyle bir yorumda bulundu : " weapon kullanan bi karakter oyna animasyonlar baya guzel" tarzında , bende onun lafına uyucam gibi ama bi yandanda caster oynamıslıgım var nerdeyse butun mmolarda, baktım HoX mage ama melee onu oynayım dedim , rica etsem hox la ilgili dusunce ve tecrubelerinizi paylasırmısınız ?

dipnot : fury de çok gankliyorlarmıs , crom da baslamamız tavsiye edildi yorumunuz nedir ?

simdiden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, öncelikle senin gibi bir patinin okumadan konu açmasını ayıpladım :)

Evet arkadaşın doğru söylemiş soldier classların comboları fatalityleri peeek bir güzel ama Hox için yarı mage yarı soldier demek doğru olmaz diye düşünüyorum bana göre yakın dövüş bir class uzaktan attığı sadece bir büyü var bir büyü için koca classa mage diyorlar ben yadırgıyorum.

Hox gerek pvede gereksede pvpde iyi class. Oynamasıda gördüğüm kadariyla ve Funcom duymasın arkadaşımın hoxuyla takıldığım kadarıyla :) oynamasıda sanki biraz kolay bir class. Bu yüzden senin için iyi bir tercih olabilir.

Server konusunda da haklısın Fury de rahat vermezler Cromda hem rahatca kasarsın hemde istemediğin kadar pvpyide pveyide bulabilirsin.

Bol şans.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...