RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yeni baslicamda oyun hakkında hicbir bilgiye sahip deilim , nooblugumu hosgorun. arkadasım soyle bir yorumda bulundu : " weapon kullanan bi karakter oyna animasyonlar baya guzel" tarzında , bende onun lafına uyucam gibi ama bi yandanda caster oynamıslıgım var nerdeyse butun mmolarda, baktım HoX mage ama melee onu oynayım dedim , rica etsem hox la ilgili dusunce ve tecrubelerinizi paylasırmısınız ? dipnot : fury de çok gankliyorlarmıs , crom da baslamamız tavsiye edildi yorumunuz nedir ? simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Merhaba, öncelikle senin gibi bir patinin okumadan konu açmasını ayıpladım :) Evet arkadaşın doğru söylemiş soldier classların comboları fatalityleri peeek bir güzel ama Hox için yarı mage yarı soldier demek doğru olmaz diye düşünüyorum bana göre yakın dövüş bir class uzaktan attığı sadece bir büyü var bir büyü için koca classa mage diyorlar ben yadırgıyorum. Hox gerek pvede gereksede pvpde iyi class. Oynamasıda gördüğüm kadariyla ve Funcom duymasın arkadaşımın hoxuyla takıldığım kadarıyla :) oynamasıda sanki biraz kolay bir class. Bu yüzden senin için iyi bir tercih olabilir. Server konusunda da haklısın Fury de rahat vermezler Cromda hem rahatca kasarsın hemde istemediğin kadar pvpyide pveyide bulabilirsin. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ya kusuruma bakma bodozlama daldım direk arastırma yapmadan haklısın :) saol cevapların icin , cromda hox basliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar