dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Neden, nasıl, ne zaman bilmiyorum(sanırım ps3 almama bozuldu) ama ekran kartım sizlere ömür. İki gündür takılıyordu oyunlarda, bir süre sonra ekranda dikine kırmızı çizgiler çıkıyordu. Kapatıp biraz soğutunca ki ateş gibi oluyordu kart düzeliyordu, en son hiç görüntü vermemeye başladı, çok severdim garibi. Şimdi bu ilk paragraftan ekran kartı arızası kesin diyoruz. İşin birde şu boyutu var; bilgisayarı soğuturken arada açınca çalışıyor, sonra güç gidiyor 1 sn. sonra kendiliğinden tekrar açılıyor hemen ardından tekrar kapanıyordu. Ben müdahale etmezsem loop a giriyordu, sanırım burdan da psu arızası olabilir diyoruz. Soru bir benim sorunum ne adamım? Soru iki, 200-300 liralık geçici bir kart lazım olursa beni ne paklar?
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 200 300 liraya taş gibi kart alırsın ya
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bilemedim 3 yıldır ayrıyım donanım aleminden.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dreagloth said: Neden, nasıl, ne zaman bilmiyorum(sanırım ps3 almama bozuldu) ama ekran kartım sizlere ömür. İki gündür takılıyordu oyunlarda, bir süre sonra ekranda dikine kırmızı çizgiler çıkıyordu. Kapatıp biraz soğutunca ki ateş gibi oluyordu kart düzeliyordu, en son hiç görüntü vermemeye başladı, çok severdim garibi. Şimdi bu ilk paragraftan ekran kartı arızası kesin diyoruz. İşin birde şu boyutu var; bilgisayarı soğuturken arada açınca çalışıyor, sonra güç gidiyor 1 sn. sonra kendiliğinden tekrar açılıyor hemen ardından tekrar kapanıyordu. Ben müdahale etmezsem loop a giriyordu, sanırım burdan da psu arızası olabilir diyoruz. Soru bir benim sorunum ne adamım? Soru iki, 200-300 liralık geçici bir kart lazım olursa beni ne paklar? şuraya kadar eşinden bahsediyosun felan sandım
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aman diyim görmesin, o da öyle sanarsa (td)
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Birde, Yankı cevap ver bana!!!
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 alrsın bişeyler ya 5730 mu var ne o paralara. iyi kart diyolar, ben ilgilenmiyorum bikaç aydır.
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 5750 Vapor-X 1GB 298 TL, özel soğutma, yüksek performans
Öne çıkan mesajlar