Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi kendine Restart

Bugarea

Öne çıkan mesajlar

p4 2.0 ghz
asus p4s8x
512 ddr 333 (tek)
128 mb ti4200
40gb hdd

kendi kendine resart atıo, (bazen windows açıldığı anda bazen de icq dan ya da msn den bi msj geldiği anda bazen de durup duruken) virus, trojan, ısınma, güç kaynağı, voltaj, bios, sürücü fln hiç biri diil. kaç defa format attım, bios update yaptım, pc yi 1000 kez virusmuş trojanmış fln tarattım, cpu en yüksek 43C, anakartda 40C, güç kaynağı 350 watt taze aldım daha, ayrıyetten ups de var. bi türlü çözemedim bu olayı. belki burdan çözenler olur. :([signature][hline]

[Bu mesaj Bugarea tarafından 04 Ağustos 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kasa ile bukadar uğraşmisin bana diyecek bişi kalmamiş ...
da du bakem ...
alakasiz gelebilir belki ama PRİZ ne alemde ??? eskiden benim odamdaki diğer prizi kullanirken yan odada ayni prizi kullanan microwave çalişinca sapitirdi PC ...

topraklamasi falan var mi hattın ???

ha bide şimdi aklıma geldi
RAM le ilgili bi sorunun oluyo olabilir mi ?? (dr hardware di yanniş hatirlamiosam program onun ile bi çek ettir ramini )
vakt-i zamaninda benim bi ram'in bi blockunda bozukluk vardi da oraya data alinca restart yiyiyodu çöküodu falan ....[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Sosyal ağlarda paylaş

priz topraklı, bilgisayar yeni olsa hadi parça uymuo bilmemne dicem ama o da diil, şu ram i tarattırıyım en iyisi onu yapmamıştım bi[signature][hline] o programın linkini bulabilirsen yolar mısın lütfen

[Bu mesaj Bugarea tarafından 04 Ağustos 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bilgisayarı farklı bi ortamda çalıştırmayı dene olmassa belki bulunduğun alan yüzündendir yakında hat geçiyordur neblim uzaylılar altına verici yerleştirmiştir o kapatıyordur
böyle saçma olaylar olabiliyor kristal vazodan yansıyan ışıkla tvler yada baz istasyonu yüzünden konuşan haparlörler gibi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

teknik servise götürdüm, orda 3d mark 2001 i loop yaparak 300 kere çalıştırmışlar hiç res atmamış, inanmadım bi de gözümün önünde çalıştırın dedim, res atmadı hakkaten, eve geldim daha siftah yapamadan res attı :) prizlerde fln hiç bi şey yok, teknik serviste olmayıpta bende olan tek şey internet, acaba ethernetle ilgili bi sorun olabilir mi? kablo modem ethernetle bağlı, ve xp nin olay görüntüleyicisinde de DCOM hatası gözüküo bazen.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

teknik serwise bilgisayarının kablolarını da götürmedin heralde? kablolardadır sorun çünkü başka seçenek yok priz de ii diosan. ha belki oturduğun yerde woltaj düşüklüğü çok yaşanıyodur bi yerden bulabilirsen bi ups ile dene bakalım hala res atıyo mu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Kablo modem olayı bende aynı sonucu vermekteydi.USB den baglayarak kullanmaktaydım kablo modemi ve devamlı restart atiyordu makinam.Bende fazla urasmadan kablo modemi dier makinama takip ordan kullandim.Sende eger ethernetten bagliysa USB ye usb den baaglıysa ethernete aktarsana kablomodemi...[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...