Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 p4 2.0 ghz asus p4s8x 512 ddr 333 (tek) 128 mb ti4200 40gb hdd kendi kendine resart atıo, (bazen windows açıldığı anda bazen de icq dan ya da msn den bi msj geldiği anda bazen de durup duruken) virus, trojan, ısınma, güç kaynağı, voltaj, bios, sürücü fln hiç biri diil. kaç defa format attım, bios update yaptım, pc yi 1000 kez virusmuş trojanmış fln tarattım, cpu en yüksek 43C, anakartda 40C, güç kaynağı 350 watt taze aldım daha, ayrıyetten ups de var. bi türlü çözemedim bu olayı. belki burdan çözenler olur. :([signature][hline] [Bu mesaj Bugarea tarafından 04 Ağustos 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya kasa ile bukadar uğraşmisin bana diyecek bişi kalmamiş ... da du bakem ... alakasiz gelebilir belki ama PRİZ ne alemde ??? eskiden benim odamdaki diğer prizi kullanirken yan odada ayni prizi kullanan microwave çalişinca sapitirdi PC ... topraklamasi falan var mi hattın ??? ha bide şimdi aklıma geldi RAM le ilgili bi sorunun oluyo olabilir mi ?? (dr hardware di yanniş hatirlamiosam program onun ile bi çek ettir ramini ) vakt-i zamaninda benim bi ram'in bi blockunda bozukluk vardi da oraya data alinca restart yiyiyodu çöküodu falan ....[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 priz topraklı, bilgisayar yeni olsa hadi parça uymuo bilmemne dicem ama o da diil, şu ram i tarattırıyım en iyisi onu yapmamıştım bi[signature][hline] o programın linkini bulabilirsen yolar mısın lütfen [Bu mesaj Bugarea tarafından 04 Ağustos 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kablolardan biri aşınmış kısa devreye neden oluyo olabilirmi acaba ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Ağustos 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok kısa devre hiç hepsi sapasağlam :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 o ram check prog. u bulusan yaz buraya bende bi bakayım aynı sorun bendede var[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 halkın kanayan yarasına parmak basmışım bea :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yeni bi anakart aramaya başla bence[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya bi ara bendede oluodu :) ama benimki kısa devredenmiş :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 olayı çözecek yok mu yaw? sorun anakart mı yani?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Öle gözüküyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 fan'ın düzgün çalıştığından eminmisin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Fanla değil benim fanım mesela 2 yıldır çaılşmıyor üstelik Antalya lıyım ama bir şey olmuyor üstelik 43 derece diyor 65 e kadar yolu var onun 65 den sonra tehlike oluşabilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Garantisi varsa anakartının ordan kopattırmaya çalış ama 20 gün sürüyo gelmesi :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hmm bilgisayarı farklı bi ortamda çalıştırmayı dene olmassa belki bulunduğun alan yüzündendir yakında hat geçiyordur neblim uzaylılar altına verici yerleştirmiştir o kapatıyordur böyle saçma olaylar olabiliyor kristal vazodan yansıyan ışıkla tvler yada baz istasyonu yüzünden konuşan haparlörler gibi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 teknik servise götürdüm, orda 3d mark 2001 i loop yaparak 300 kere çalıştırmışlar hiç res atmamış, inanmadım bi de gözümün önünde çalıştırın dedim, res atmadı hakkaten, eve geldim daha siftah yapamadan res attı :) prizlerde fln hiç bi şey yok, teknik serviste olmayıpta bende olan tek şey internet, acaba ethernetle ilgili bi sorun olabilir mi? kablo modem ethernetle bağlı, ve xp nin olay görüntüleyicisinde de DCOM hatası gözüküo bazen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 teknik serwise bilgisayarının kablolarını da götürmedin heralde? kablolardadır sorun çünkü başka seçenek yok priz de ii diosan. ha belki oturduğun yerde woltaj düşüklüğü çok yaşanıyodur bi yerden bulabilirsen bi ups ile dene bakalım hala res atıyo mu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Kablo modem olayı bende aynı sonucu vermekteydi.USB den baglayarak kullanmaktaydım kablo modemi ve devamlı restart atiyordu makinam.Bende fazla urasmadan kablo modemi dier makinama takip ordan kullandim.Sende eger ethernetten bagliysa USB ye usb den baaglıysa ethernete aktarsana kablomodemi...[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 UPS var zaten, modemi de ethernetten kullanıodum uzun zamandır ama hiç sorun çıkarmıodu. bi de usb den deniyim o zaman :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o da olmadı :( res atıo bu melet[signature][hline] hala şu ram checker programını sölemedin yaf belkim ramdan dır [Bu mesaj Bugarea tarafından 07 Ağustos 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar