Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 16 mayıs pazar günü 20.30-03.30 arasında ankarada cidden göçtü mü ttnet müşteri hizmetlerinin dediği gibi? Ertesi güne assignment yetiştiricekken akşam internetin kesilmesi PRICELESS. Hiç abartısız duvarları tekmeledim ve muhtemelen bu geceyi uykusuz geçirmek zorunda kalıcam yetiştirebilmek için. Evet daha yeni girebildim ve herşeyden çok şu sorunun cevabını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bilmem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çöktümü bilmiyorum ama o saatler arasında internet bağlantım cok yavaştı fenerbahceli arkadaşlarla zar zor dalga geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 PZero said: çöktümü bilmiyorum ama o saatler arasında internet bağlantım cok yavaştı fenerbahceli arkadaşlarla zar zor dalga geçtim. aynısını yaşadım o anlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 düzgündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar