Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya şimdi bu sağ tuş send to kısmına bir klasör eklemek istiyorum win98 de yapıyodum da xpde halledemedim. nasıl olucak bu ? sagolun.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o ancak bi yazılım sayesinde yapılabiliyo xpye sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Başlat/Çalıştır Sendto yazıosun enter'a basıosun. Oraya bir klasörün yada sürücünün shortcut'ını atıyorsun bitiyor. Windows 2000de 'de aynı işlem. Orjinal microsoft yardımı : http://support.microsoft.com/?kbid=310270 [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Ağustos 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sagol catscratch.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ne yapıyorkine bu şimdi ben tam anlamadım ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Sen linux'la uraş brak windows'u :D Bu sendto olayı ne bilmiosun ? dosyaya sağ tıkladığında orda bir "Send to" "Gönder" menüsü çıkar ya, oraya bi yer ekliosun. Ama move yapmıo copy yapıo o yüzden ben pek kullanmam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 sendto+delete kombosu yaparsın nolcak ki :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar