onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Arkadaşlar Ben Modemime Yenı port Eklemek ıstıyorum Yanı şu www.no-ip.com'dan üyelik aldim programini felan indirdim. ama olmadi bir arkadaşa sordum port eklemen lazim dedi... Neler yapmam gerektiğini bana anlatırmısınız ? Herşeyi Anlatırsanız Size Mınnettar Kalırım Kendınıze Iyı Bakın Görüşmek Dileği ile Ho$çakalin..Aşşağida Modemimin Screen Shoot'larini Verdim Boş Olan Yerlere Neler Yazmam Gerekiyor ? Veya Neler Yapmam Lazim ? Customized Services'e Ne Yazayım ? Procotol = TCP - TCP/UDP - UDp Bunlardan Hangısını Seçeyim ? extarnal port = Start ? End ? Internal port = start? End ? Bunlara ne yazayim örnek ? 2593? Sora Bunlari Yaptıkltan Sora Napayım? Ayrica Sphere de Veya Loginde Neler Yazayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yeni port açmak neye yarıyor ? birisi açıklayabilir mi ? ve nasıl açılacağını da tabi.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ne yapacan yeni port u sorması ayıp?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ultima Sphere Server Açicam Benım Modem Kabul Etmıyormuş... Firewall Kapalı Ama İpmi yonlendıremıyorum Bunun Sebebi Portlarda Değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 İstersen Uo bölümüne yaz onlar bilir sanırsam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar