_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Alttaki topicin tamamını okudum ama kavga gürültü arasında verilen bilgiler tam da benim soracağım soruya cevap olmadığı için yeni konu açayım dedim. Diğer konuda genelde oyun için önerilmiş kulaklıklar (adam önu sormuş yani doğal). Benim senaryo biraz farklı. Bu ay sonuna kadar bir dijital piyano alıyorum. Her ne kadar sesini kısarak çalarım geceleri diye düşünsem de öyle kısık kısık çalmanın çok hoşuma gideceğini sanmıyorum. Bu yüzden kaliteli bir kulaklık işimi görür gibi geliyor. Amacım sadece piyanonun çıkartabildiği sesi en iyi şekilde duyabilmek. Bir de kulağımı ağrıtmasın yeter. Tip olarak, diğer konudaki ile aynı, "Bööle kocaman kocaman oluyolar ya!" işte öyle. Piyano için referans olsun diye şunu veriyim, bu değilse de buna yakın kalite bir şey olucak: Piyano Fiyat aralığı için, 500 e kadar diyelim. Daha önce kulaklıkla dijital piyano çalmış biri varsa, sana sesleniyorum: "Çekinme, gel konuş!" dipnot: Ankaradayım, kaliteli kulaklık satan yerler önerirseniz de pek bir güzel olur. Değilse net üzerinden alıcam sanırım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 haah bir kulaklık kavgası daha geliyor..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hatta özetleyeyim grado diyecek birisi bir başkası o paraya custom yaptırırsın derken bir başkası dr dre var herkesin kulağında derken bir başkası sennheiser diye girişecek en nihayetinde trollemek için birisi snopy/minton/vs marka kulaklık koyacak derken bir dfe bajkacağız ki bir yerlerden gizemli şekilde phillips kulaklık kaktırılmış olacak konuya ve sen en sonuda "skerim böyle aşkın ısdırabını" diyerek ilk girdiğin elektronik marketinden/dükkanından aklına yatan bir mmdeli alacaksın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bir de "latın uçlu jack" olayı var evet bu önemli temiz ses almak isteyeceksin çünkü
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ankaradaysan gop da elmasepetinde, koss ve sennheiser in orta seviye kulakliklarina bakabilirsin. onun disinda ben beyer ve audio technica derim dijital piyano icin. akg fiyat olarak baya akil celecektir fakat senin fiyat araligindaki kulakliklari rakiplerine gore cok sentetik ses veriyor. grado da mukemmel bir dinleti kulakligidir burda laf atani tasliyorlarmis diye duydum, ama yine de soyleyeyim muzik yapan adama biased kulaklik onerilmesini anlamiyorum tam olarak.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nasıl anlamazsssın!! sen hiç hayatında grado sre4422900 kullandın mı? o mertebeye eriştin mi? ha?
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 KHaRoN said: ankaradaysan gop da elmasepetinde, koss ve sennheiser in orta seviye kulakliklarina bakabilirsin. elmasepeti bu gradonun dağıtımcılığını yapan yer dimi? Oraya kesin gidicem zaten.
Öne çıkan mesajlar