Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.asos.com/ Bu siteden alışveriş yapan varmı ? güvenilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ben F.Perry terlik almıştım geçen sene. Bir sıkıntısı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben de sabo terlik aldıydım geçenlerde gayet güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ^^eahu şu ayakkabı alıcaktım ama kalmamış 43'ü istediğim modelin keske biraz daha önce deseydin yinede sgl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 28 Ağustos'ta aldım , gelmedi. 9 Eylülde mesaj attım , biraz daha bekleyin 16 sına kadar dediler. Yine gelmeyince az önce mail attım , 30 dk içinde geri döndüler ,bir kez daha yolluyorlar. Bu ilgiyi bir Türk firmasından göreyim bir kez olsun , vücuduma dövmesini yaptırıp çıkarım sokaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 gecen hafta esim icin siparis verdim, 20sinde gelir demislerdi 14unde gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Express kargo ile yollamışlar hem de bu sefer, tracking number lı falan . Aferin adamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar