Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account hack - yardım, yol gösterimi lazım :/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutlaka benzer konular açılmıştır, aradım fakat şöyle bir sorunum(uz) var. Arkadaşımın hesabı hacklendi. Alan amca mail hesabını da değiştirimiş. Blizzard'a mail attık, yanıt alamadık, bugün tekrar attık. Bir kaç gün bekleyeceğiz, ardından da arayalım diye düşünüyoruz. Bu durumda maksimum da ne yapmak gereklidir? Daha önce de 1 kere hesabı çalınmış, ardından 1 mail ile geri almıştık. Şu an 2. maili de gönderdik ama ses çıkacağından emin değiliz. Ne öneririsiniz, ne yapmalı? Telefonla aramak olayı hızlandırıyor diye okumuştum ama bilemiyorum :(
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bu arada benimde başıma gelmiştide aramaya üşenmiştim webform bekledim 15 günde falan halletmişlerdi ama attığın mailda herşeyi eklemeyi unutma
varsa classic-tbc veya wotlk cdkey nufus cuzdanı resmi(telefonla çekmiştim hatta ben arkalı önlü :P ) sağolsun hackleyen çinli farmer gametimeda eklemişti onuda kullanmıştım :)

telefon numaraları:
http://www.wow-europe.com/en/support/accountbilling.html

edit:link ekliyorum ekliyorum boş cıkıyo anlamadım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu nedir tam olarak
Taking Action: surveys
Reason for Action: Use of illegal third-party plug-ins

After the recent investigation, we find your account using illegal third-party plug-disturb game balance

This activity violate World of Warcraft use. Your account has been frozen for 72 hours,We invite you to spend some time to review your account, Examine account(httpp://worldofwarcraft-support.dipns.com/login/login.html) or you can click here to review it. Please comply with our investigation! Otherwise, your account will be permanently frozen

Sincerely,

Account Administration
Blizzard

account managede olan bu

License Status: Active (Expires: 06-Jun-2010)
Subscription: EUR 12.99 (1 month subscription)
Next Bill Date: 06-Jun-2010
Mesaj tarihi:
Başlığa istinaden, konuyu bitirme manasında, hesabı geri alabildik. Maile yanıt geldi ve tekrar hesabın sahibi olduk. İşin garibi hesaptaki karakterlerin hiçbirinde ne bir item eksik, ne altın eksik. Her şey yerli yerinde. Neyse aldık yag erisi sorun değil :).

İlgilenen herkese teşekkürler :).
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Anladığım kadarıyla Skype'dan İngiltere'yi aradığımız zaman bizden bir ürün key i ve nüfus fotokopisi istiyolar. İyi de şimdi key olarak sağlayabileceğim bişey yok, harici hd de kurulu oyun olduğu için kutularla ilgilenmedim şu an da nerde olduklarını bilmiyorum, kayboldular gittiler.

Benim de account um hacklendi ve mail adresi değiştirildi, ne oldu şimdi yapacak hiç bişeyim yok mu benim?

Edit: DVD ler piyasada yok.
Mesaj tarihi:
DoubleW teşekkür ederim.

Bir şimdi aklıma gelen bişey var, işyerinde diablo 3 forumuna D2 anahtarımla girmeyi denemiştim. Şimdi baktım ki browser ım o key i hala hatırlıyor. Bunu kabul ederler mi acaba, başka şeylerle uğraşmama gerek kalmadan hallolur mu ki?
  • Yeni Oluştur...