fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 lütfen yardım edin. 1.5 senedir dah konu bulamdım yaaa.. lütfen yardım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 zıplayan araba yap :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi bizde bi fizikçi var hologramları anlatalım dedik. kendiniz aletlerde n hologram yapın baa getirin dedi. bunu söylesem zıplatır beni heralde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 harbi yaa bende bu projedieyim. hoca cok kıl. bide biz fen lisesinde olunca asmıs bi şeyler istiyolar son sene oss olunca kaycak geliba. yardım ederseniz minettar kalırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Süper iletkenlik üzerine deneyler yapın. İyi olur[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 sana cuzi bir ucrete oss den arti puan getirtcek derece yapacak bir fizik projesi yaparim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 öss den artı puan nası geliyo anlamadım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hımm tamamen duygusal olmuş :)) yaw siz fikir verin biz yapmayı deneyelim yoksa hazır gotursek hoca anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Süper iletkenlik yap yanlız masraflı olur önce bir osiloskop bulman gerekir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ses dalglarinin kisa boylarda maddeler uzerideki etkilesimini arastirin inanilmaz seyler elde edebiliyorsun kumdan 0.2mm kalinliginda duvar elde etmistim ben biraz kucuktu 3cm capindaydi ama olsun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Senin dediğin gibi çıkarsa gümler Manyetik dalgalar diye konu yaprsa bir şey olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bak dediğimi dinleyin. hidrojen tüpü + ölçü araçları başka bişi lazım olmicak :) soğutacaksınız paso H'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nerdesin olum sen ya cebin nie kapalı alooooo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 railgun yap...hocayı da temizlemiş olursun arada... www.scitoys.com buradan çalışma prensibi hakkında fikir al www.railgun.org buradan da dumur olma salonuna alalım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 lightsaber yapın auhauha[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hiç gerek yok Hocanı bir kaşık suda boğ.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ünide fizik bölümündemi okuyosun? ben büyük ihtimal fizik okuyacağım.böyle eğlenceli şeyler warsa deli eğlenirim ya.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Başında kıl asistanlar sözlü yaparken pek eğlenemezsin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 çok eğlenirsin eminim ki fizikte.hele bir sınavdan 10 defa geçemeyince falan;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Suyu elektroliz edin, oluşan hidrojeni yakın (patlatmayın) Isı enerjisiyle herhangi pervaneye bağlı bir motor çalıştırın, sonra da "bakın suyla çalışan araba yapılabilir artık!" deyin. :-P Motoru ısıyla nasıl çalıştırıcaz? Mesela o ısıyla biraz daha su buharlaştırıp buharın yukarı çıkarkenki hızıyla pervaneyi döndürebilirsiniz, motora falan da gerek kalmaz. :) Ama bence hidrojenle falan haşır neşir olmadan önce başka bi şey bulun. Öyle "hidrojen yakacam, açılın!" derseniz sakata gelirsiniz. Ya da en iyisi birbirinin aynısı 2 tane saat alın, ayarları aynı olsun. Birini uçağa bindirin, diğeri olduğu yerde dursun. Discovery Channel'a göre uçaktaki saat daha yavaş çalışıyormuş, ışık hızında da tamamen duruyormuş. Ben pek inanmadım, bi deneyin (mümkünse ışık hızında deneyin), olursa haber verirsiniz :-P[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 wormhole lari inceleyinde onlar sizi acmaz. `fen lisesinde olunca cocuklar bekliyo ya` ahh yikiliyo ortam biz zekiyiz desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 su dolu balonları patlatmadan çok uzun mesafe (mesela bi 50 metre) atabilecek bi mancınık yap, süper olur hehe.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar