Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fizik projesi yapcam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bizde bi fizikçi var hologramları anlatalım dedik. kendiniz aletlerde n hologram yapın baa getirin dedi. bunu söylesem zıplatır beni heralde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
harbi yaa bende bu projedieyim. hoca cok kıl. bide biz fen lisesinde olunca asmıs bi şeyler istiyolar son sene oss olunca kaycak geliba. yardım ederseniz minettar kalırız
Mesaj tarihi:
Ses dalglarinin kisa boylarda maddeler uzerideki etkilesimini arastirin inanilmaz seyler elde edebiliyorsun kumdan 0.2mm kalinliginda duvar elde etmistim ben biraz kucuktu 3cm capindaydi ama olsun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
lightsaber yapın auhauha[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
ünide fizik bölümündemi okuyosun? ben büyük ihtimal fizik okuyacağım.böyle eğlenceli şeyler warsa deli eğlenirim ya.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
Suyu elektroliz edin, oluşan hidrojeni yakın (patlatmayın)

Isı enerjisiyle herhangi pervaneye bağlı bir motor çalıştırın, sonra da "bakın suyla çalışan araba yapılabilir artık!" deyin. :-P

Motoru ısıyla nasıl çalıştırıcaz?
Mesela o ısıyla biraz daha su buharlaştırıp buharın yukarı çıkarkenki hızıyla pervaneyi döndürebilirsiniz, motora falan da gerek kalmaz. :)

Ama bence hidrojenle falan haşır neşir olmadan önce başka bi şey bulun.
Öyle "hidrojen yakacam, açılın!" derseniz sakata gelirsiniz.

Ya da en iyisi birbirinin aynısı 2 tane saat alın, ayarları aynı olsun. Birini uçağa bindirin, diğeri olduğu yerde dursun. Discovery Channel'a göre uçaktaki saat daha yavaş çalışıyormuş, ışık hızında da tamamen duruyormuş.
Ben pek inanmadım, bi deneyin (mümkünse ışık hızında deneyin), olursa haber verirsiniz :-P[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Mesaj tarihi:
su dolu balonları patlatmadan çok uzun mesafe (mesela bi 50 metre) atabilecek bi mancınık yap, süper olur hehe.[signature][hline]stick me with pins
peel away my skin
pluck out my eyes
i can't stand to see you die
  • Yeni Oluştur...