Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Önceden belli gibiydide şimdi tamamen belli oldu. Önümüzdeki sene Sport Adminstration/Management okumak için gidiyorum kısmetse ^^ Amerikadaki en eski 9. public universiteymiş bu arada. sabancının falan varda buranın niye olmasın dedim ama büyük ihtimalle kendi kendime post atarım herhalde hasdfds neyse paylaşayım dedim patilerle. http://images.businessweek.com/ss/09/02/0226_best_undergrad_bschools/image/005_ohioucutlerhall0a1.jpg http://www.forgottenoh.com/OU/ou-gate.jpg http://www.lakehillcabins.com/wp-content/uploads/2010/03/Ohio-University.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 congratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 OHA YA UNIVERSITEYE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 HELAL BABZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tmm lan artizlik yapma, yurtdisi patileri konusuna gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ich gratulieren Sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ich gratuliere ihnen o bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sdfsd ya akkusativ ya dativ aliyodur dedim akkv'den yana kullandım şansımı kalcam zaten galiba yine almancadan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 o değilde orda bi profesör var nuri diye mastera beni oraya aldırcaktı en son git bi konuş bi güzellik yapar sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 paticikten zep yolladı beni dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben ohio yu cok begeniyorum. wat ile oradaydim. Cleveland muhtesem. Vergisi de az, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sen gidiyosun diye lebron eyaleti terkedicekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Lebronun yerini doldururum merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 noddle ben de bu yaz wat ile oradayım. öm attım bakabilir misin bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar