LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 arkadaşın ve benim telefonlar[motorola t190] ve hatlar[555'li hat, aria/avea] aynı. geçen gün arkadaşta mesaj gönderememe gibi bir sorun başgösterdi. herkese mi yoksa bazı kişilere mi oluyor anlayamadık. mesajı attığı gibi, gönderme başarısız yazısı geliyor karşısına. biz de hatlarımızı değiştirip, sorunun telefon mu yoksa hat mı kaynaklı olduğunu anlayalım dedik. ancak ilginç bir şekilde, hatları değiştirdiğimizde iki telefondan da mesaj gönderilebiliyordu. geri taktık, yine onun hattı ve telefonuyla mesaj gönderilemez olmuştu. şimdi yine değiştirdik, böyle kullanıyoruz. nasılsa telefonlar aynı. nasıl bir sorun olabilir bu? telefon, hat uyuşmazlığı gibi abzürd bir şey olabilir mi? öyle olsa da, neden birden bire ortaya çıkmış olabilir? fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hmm bırden bı uyusmazlık olabılır aslında aveayay gecıs olduu ıcın olasılık buyuk...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 telefonuna 555 tuşla call düğmesine bas ne olucak bakalım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yukarılara çıkıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bunun nedenini bilmiyorum ama avea ile ilgili birsey degil gecen gun benimde telsim de basima geldi telefonlari degistirince sorun duzeldi.[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar