Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık, böle kocamanlarından

senko

Öne çıkan mesajlar

bugün gidip sennheiser hd202 aldım bi tane. gayet memnunum şu an, money well spent.

ama şöyle bi sorunum var. arka girişe splitter taktım hoparlör ve kulaklığı rahatça değiştirebileyim diye. ama ses kalitesi BAYA düşüyor öyle olduğu zaman. kulaklığı ön panelden takmayı düşündüm ama kulaklığa zarar verebilitesi olduğunu duymuştum bazı yerlerden. var mıdır öyle bir durum? ya da alternatif önerisi olan varsa falan?
Sosyal ağlarda paylaş

hiç duymadıydım ben ön panelden takınca kulaklığa zarar verdiğini, ha arkası ha önü.

Perfectionist kasanın ön tarafındaki kulaklık girşini diyor, direk ses kartının girişlerine değilde, kasanın önündeki girişe takarsam sorun olur mu diyor. Ama olcağını hiç sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
up ulenn

abi iice dert oldu yaz simdi geceleri oturuyorum hep oyun oynayacam ses acamiyorum muzik dinleyecem dinleyemeiyorum, kesin almam lazim bi kulaklik, bayagi bakindim da game kulakliklarin hepsi kendi ses kartlariyla geliyor ki ses kartim gayet guzel benim gerenk yok bidaha usb ses kartina

http://www.sharkoon.com/html/produkte/headsets/x-tatic_analog/index_en.html?id=1

sunu buldum lakin nasildir bilmiyorum, alan herkes iyi demis ama bi site fln biliyormusun yorumlarina guvenebilecegim ona bakiyim bide. yoksa bunu alcam heralde, kullanan gevurun biri hd280le kapisir muzik performansi olarak demis.
Sosyal ağlarda paylaş

trustedR da andy yazmis, kulagina olmasa da dusuncelerini iyi aktaran bi reviewer, ztn fikrin var ama pekistirmene yardim edecektir.

ben sahsen cok kanalli bi kulakligi kulakligin mantigina ters buluyorum, ama birincil amac oyun ve sinema ise fiyatiyla birlikte gayet mantikli bi secim gibi. yinede kendime alicak olsam plantronics veya sennh alirdim muhtemelen.

muzik olarak hele en kalitelisinden bile bisey beklememeli, zira herturlu bu amaca gore duzenlenmis setler olduklarindan midler basarisiz olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN abi isin kotulugu orda iste, amaca gore hepsi. simdi ben oyunlarda, filmlerde en iyi cevresel sesi almak isterim, oynarken arkamdal catir cutur gelen adami duymak isterim.

stereo olunca boyle bisi olmuyor, lakin kaliteli muzik dinlemeyi de severim bi gerge kadar olmasada para harciyorum o islere yine pul kadar kulakliga gidiyorum 150tl veriyorum vs.

hem muzik hem oyun isini kotarabilecek kulaklik bulamadim piyasada, bayagi bakinmama ragmen. son care oyun oynarken bunu takip muzik dinlerken ayri bi kulaklik alip onu takmak sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak su ana kadar kullandigin diger ekipmanlarin dedigin gibi 150-200 lira sinirinin ustunde degilse bence sharkoon u al.

cevresel ses hadisesini dolby converter kullanarak analog elde edebilecegin daha iyi bir set yok usb dac li olan modeller disinda.

birde muzik performansi elbet dinledigin muzik turune ve kaynaklarinin kalitesine gore de cok farkedicek. Beklentini alamadigini dusunmeye baslarsan zaten bir zaman sonra dac ve head-fi de bakmaya baslayacaksin.

ilk etapda ihtiyacin gorulsun, sonrasinda kulagin kendini egitir begenine gore kulaklik secimini daha rahat yaparsin derim ben. imho
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...