Osso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah afiyet ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 wiki said: Amonyum nitrat, kimyasal formülü NH4NO3 olan bir azotlu bileşiktir. Bileşik, bir amonyum ve bir nitrat kökünün bileşik oluşturmasıyla elde edilir. En bilinen kullanım alanı tarımsal gübrelemedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben hâlâ kendisini ağacı kesen otoparkçıda patlatacağı bir plan yaptığını düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kendimi niye patlatayim lan manyak miyim ? =) Cografi kosullar biraz daha musait olsa adama yapmak icin kurdugum bir cok hain plani da uygulayabilirdim esasen donmeden ama binalar cok yakin maalesef. Herkes herkesi hemen her yerde kabak gibi gorebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ara sira yaşanan böyle küçük sürprizler, hayatin neşe kaynagi. boşver gülüp geç :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar