elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Havuza yazılayım dedim kan tahlili istediler. Nerde yaptırılabilir bu tahlil, kaça patlar? en ucuz nerede olur? ssk işini beceremedik biz onu eleyelim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Herhangi bir züccaciyeci yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hastanede yapilabiliyomus diye duydum. yalniz emin degilim arastir yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 havuzla kanın ne alakası var be deri hastalıkları için rapor istemezlermiydi genelde bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi bide zilyon tane kan testi var adamlar senden ne istiyor ki hepsi ayrı para standart bi kan testinden para almaya bilirler ama sen şunada bakın dedikçe ek biner para . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Muhtemelen Hepatit B/C testidir. Pastanede yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hepatit testi sanırım o evet bazı havuzlar istiyor genelde kızılaylar da gayet rahat yaptırablirisn kadıköyde altıntepede avrupa yakasında da vardır oralarda işte 70 küsür fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lan kanı bizden alıyorlar üstüne para alıyorlar bide, zıhı zıhı. Ssk olayını halletsen git sağlık ocağına beleşe yaptır derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bedavaya getirmek istersen kan bağığında bulun otomatik yapıyorlar Hiv, Hepatit virüsü falan testi. Eğer telefonuna msg gelmezse temizsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 havuza da hacı msj yollamadılar temizim ben mi diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Tanıdık vampir var saniyesinde söylüyor kanda ne var ne yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar