Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Beta Turkiye Ligi

SC2TR

Öne çıkan mesajlar

Bu arada arkadaşlar Lig sistemi için gruplar, hakemler ve kurallar belirlenecektir. Bu konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizide almak istiyoruz. Örneğin 48 kişinin katılması halinde grupları 6 veye 8 er kişilik düşünüyoruz. Lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşınız
Sosyal ağlarda paylaş

2 lig vs icin bilmiyorum ama playerların seviyesinin cok duzgun olculmesi lazım yani kadafan 1. lide baslayan bir noob da sorun cıkarır 2. ligde baslayan bi gosuyada yazık/eziyet olur,

o yuzden ben 4 gruplu bir division (Nba gibi) taraftarıyım, kisi sayısına gore en sonda her grubun ilk 2 yada 4 u caprazlanır eleminasyon devam eder gibi ...

Yada Satranc Turnuvası gibi olabilir :

galibiyet 1 puan maglubiyet 0 puan (bunda beraberlik olmayacak sanırım), her oyuncu sıralamada kendisine +-5 deki biriyle oynayabilir haliylen altlar altlarla ustler ustlerle oynar altlardan sivrilenler yukarı cıktıkca ustlerle oynarlar ustten fail olanların rakipleri kolaylasır vsvs ...
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman bi playoff yapalım. turnuva sonucuna göre 8 erli gruplar olur ilk 8 division A diger 8 division b diger gibi olsun.herkesın kalitesi turnuvada çıkar zaten.kimse ben cok iyiyim yerim burası değil diyemez turnuvada ilk 16 ya giremeden.

bundan daha önemlisi arkadaşlar güzel bir yönetim ekibi hakem ekibi gerekiyor.evin temeli atmadan çatıyı düşünüyoruz şuanda. bu konuda önerdiğim biraz daha yavas ama düzgün ilerlemek.oldu bittiye gelirse 4. 5 maçlar oldugunda büssürü sıkıntı olur.önce temeli çözelim ve. bir konu acılsın önce hakem ve yönetici ekibi kurulsun başvurlara göre.ciddi bi iş olunca ödülü ve sistemi zaten rağbet artar
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şöyle bir öneri getireyim. playoff mantıklı bir yaklaşım. bunu bir turnuva olarak düşünelim ve düzenleyelim.

herkes eşe dosta haber salsa, yüksek sayıda katılım elde edebiliriz sanırım. turnuva sonuçlarına göre, lige katılacak olan oyuncuları sınıflara ayırırız oyun seviyelerine göre. sonrasında 1. lig ve 2. lig olarak ligi başlatırız.

önemli olan geniş bir katılım elde edebilmek. sonrasında medicten sonra düşülen hatalara düşmeyip, camiayı mümkün mertebe geniş tutarak yola devam etmek.

1 ay kadar daha vaktimiz var beta bitmeden. fazla acele etmeden, betadan önce bu ligi başlatacak şekilde bir takvim çizelim. sonra go go go
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda lig sistemi için son test ve ayarlamarı yapıyoruz. Gerekli ayarlamalar hemen hemen bitmek üzere. Geriye kalan grupları veya liglere bölünecek ise ligleri ve puanlama standartlarını belirlemek.

Bu konuda çok fazla zaman kaybetmeden, lig için destek veren kişilerle bir araya gelip bir yönetim ekibi kurmak ve hemen ardından ön eleme turlarını organize ederek lige start vermek lazım diye düşünüyorum.

Ayrıca bu konu ile ilgili bu forumdaki yetkili arkadaşlar bir bölüm tahsis ederlerse ligin forumu olarak oyuncuları yönlendirebiliriz. Lig içerisinde forum tarzı bir olay düşünmüyoruz. Bu açıdanda official forum olarak bu platformu kullanabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Netleştirilmesi gereken bazı konuları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Başlıklar :

1. Ligin süresi ?
2. Gruplarda yer alacak kişi sayısı ? (5,6,8,10 arlı gruplar)
3. Puanlama standartları. ( Ev sahibi takım puanı, berabere , kazanan, kaybeden)
4. Her hafta oynanacak maç sayısı?
5. Tur sayısı ?
6. Gruplama şekli nasıl olacak? (Örnek : Division 1 Grup A, Division 1 Grup B), (Division A, Division B, Division C ) yada Super Lig , 2. Lig vs..

şimdilik aklıma gelenler bu şekilde. Bu hafta sonu son düzenlemeleri yapıp önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmassa lige start verebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...