SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Merhaba arkadaşlar, StarCraft II Beta Turkiye Ligi ön kayıtları başlamıştır. Lige katılmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya göz atınız. StarCraft II Beta TR Ligi Not: Lütfen Siteye SC II Beta "charadi.identifier" seklinde uye olunuz. Daha sonra bir karisiklik yasamayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kaydoldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 katıldım bende averaj takımı olaraktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 averaj takımı varmış, fırsatı kaçırmadım ben de kayıt oldum. balona aldanmayın bu arada cemaat. kendisi eskilerden tanıdığımız, muteber bir kimsedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Balon = reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu arada arkadaşlar Lig sistemi için gruplar, hakemler ve kurallar belirlenecektir. Bu konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizide almak istiyoruz. Örneğin 48 kişinin katılması halinde grupları 6 veye 8 er kişilik düşünüyoruz. Lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lig yapmayı planlıyorsanız grup yapmadaki amacınız nedir ? Lig yapmayacaksanız da en 4 yada 5'er li gruplara bölmeniz daha mantıklıdır, böylece grup içerisindeki maç sayısı azalır ve daha çabuk biter / daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu konuda fikrim sabit. ya 2 ayrı lig olusur 32 oyunculu süper lig 2.lig tarzı. yada divisionlar halinde oluşur.turnuva yapılır ilk 10 kişi division A diger 10kişi division B şeklinde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Gelen kayıt sayısına göre hareket etmek lazım bence. 32 kişi olursa super lig ve 2. lig olarak 2 ye ayrilip 16 kisi yerlestirilebilir liglere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 2 lig vs icin bilmiyorum ama playerların seviyesinin cok duzgun olculmesi lazım yani kadafan 1. lide baslayan bir noob da sorun cıkarır 2. ligde baslayan bi gosuyada yazık/eziyet olur, o yuzden ben 4 gruplu bir division (Nba gibi) taraftarıyım, kisi sayısına gore en sonda her grubun ilk 2 yada 4 u caprazlanır eleminasyon devam eder gibi ... Yada Satranc Turnuvası gibi olabilir : galibiyet 1 puan maglubiyet 0 puan (bunda beraberlik olmayacak sanırım), her oyuncu sıralamada kendisine +-5 deki biriyle oynayabilir haliylen altlar altlarla ustler ustlerle oynar altlardan sivrilenler yukarı cıktıkca ustlerle oynarlar ustten fail olanların rakipleri kolaylasır vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ozaman bi playoff yapalım. turnuva sonucuna göre 8 erli gruplar olur ilk 8 division A diger 8 division b diger gibi olsun.herkesın kalitesi turnuvada çıkar zaten.kimse ben cok iyiyim yerim burası değil diyemez turnuvada ilk 16 ya giremeden. bundan daha önemlisi arkadaşlar güzel bir yönetim ekibi hakem ekibi gerekiyor.evin temeli atmadan çatıyı düşünüyoruz şuanda. bu konuda önerdiğim biraz daha yavas ama düzgün ilerlemek.oldu bittiye gelirse 4. 5 maçlar oldugunda büssürü sıkıntı olur.önce temeli çözelim ve. bir konu acılsın önce hakem ve yönetici ekibi kurulsun başvurlara göre.ciddi bi iş olunca ödülü ve sistemi zaten rağbet artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben de şöyle bir öneri getireyim. playoff mantıklı bir yaklaşım. bunu bir turnuva olarak düşünelim ve düzenleyelim. herkes eşe dosta haber salsa, yüksek sayıda katılım elde edebiliriz sanırım. turnuva sonuçlarına göre, lige katılacak olan oyuncuları sınıflara ayırırız oyun seviyelerine göre. sonrasında 1. lig ve 2. lig olarak ligi başlatırız. önemli olan geniş bir katılım elde edebilmek. sonrasında medicten sonra düşülen hatalara düşmeyip, camiayı mümkün mertebe geniş tutarak yola devam etmek. 1 ay kadar daha vaktimiz var beta bitmeden. fazla acele etmeden, betadan önce bu ligi başlatacak şekilde bir takvim çizelim. sonra go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu konuda güzel bi ekip kuralım diyorum ben ısrarla çünkü biliyorsunuz işin özü mutfak kısımında geçer.oyunculara oyun oynatmak kolay sistem kurmak ve takip etmesi kıvrandıracak kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Merhaba arkadaşlar, Şu anda lig sistemi için son test ve ayarlamarı yapıyoruz. Gerekli ayarlamalar hemen hemen bitmek üzere. Geriye kalan grupları veya liglere bölünecek ise ligleri ve puanlama standartlarını belirlemek. Bu konuda çok fazla zaman kaybetmeden, lig için destek veren kişilerle bir araya gelip bir yönetim ekibi kurmak ve hemen ardından ön eleme turlarını organize ederek lige start vermek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca bu konu ile ilgili bu forumdaki yetkili arkadaşlar bir bölüm tahsis ederlerse ligin forumu olarak oyuncuları yönlendirebiliriz. Lig içerisinde forum tarzı bir olay düşünmüyoruz. Bu açıdanda official forum olarak bu platformu kullanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ayrı foruma gerek yok starcraft bölümü yeterli, zaten çok fazla başlık açılan bi bölüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hakemlik vs konusunda yardımcı olabilirim ben çok yoğun olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Başlık sticky yapılabilir,bu arada başvurmadım ama başvursam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ben de kaydoldum. Standing By. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 stick yapılmasın daha çok gözden kaçıyo ii böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Netleştirilmesi gereken bazı konuları sizlerle paylaşmak istiyorum. Başlıklar : 1. Ligin süresi ? 2. Gruplarda yer alacak kişi sayısı ? (5,6,8,10 arlı gruplar) 3. Puanlama standartları. ( Ev sahibi takım puanı, berabere , kazanan, kaybeden) 4. Her hafta oynanacak maç sayısı? 5. Tur sayısı ? 6. Gruplama şekli nasıl olacak? (Örnek : Division 1 Grup A, Division 1 Grup B), (Division A, Division B, Division C ) yada Super Lig , 2. Lig vs.. şimdilik aklıma gelenler bu şekilde. Bu hafta sonu son düzenlemeleri yapıp önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmassa lige start verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 oyuna observver olarak girme seçeneği var mı?Nasıl hakem olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Agmahan said: oyuna observver olarak girme seçeneği var mı?Nasıl hakem olunuyor? Oyuna observer o larak girmeyi bırak hakem olarak girme bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Peki nooblarda girebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SC2TR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kimin noob kimin gosu oldugunun bir önemi yok. zaten oyuncular yeteneklerine göre gruplara ayrılacak. oyuncu yeteneğini geliştirdikçe üst gruplarda yer alacak. bence tüm herkes lige katılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 hadi ya,bana niye hiç denk gelmedi iyiymiş,custom game lere fazla takılmıyorum gerçi,lig ne zaman başlıyacak birde ille maç şu akşam şu saatte diye bir şart var mı esneklik olucak mı benim için çok önemli bu sorum bu arada eski nick ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar