eCN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 arkadaslar yeni bi bil. aldım net baglandı ve ertesi gun programların bi kısmında hata olustu anti virus programı alcamda onerilerinizi bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 simdi klasik mcafee var, avp var norton var. sahsen 3 senedir falan norton kullaniorum hem cok ramcpu yemiyo hemde 3 senedir 1 virus bile girmedi. kuvvetle nortonu oneriyorum[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 free-av.com[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Mum_Chamber, 06 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: free-av.com ewt ucretsiz olmasiyla birlikte cok kaliteli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yaw eskiden f-prot kullanırdım halen duruyor mu?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Mum_Chamber, 06 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: free-av.com kesinlikle kesinlikle üstelik ücretsiz üstelik hem panda hem mcafee hem pccilin den daha iyi (nortondan işyi olduunu solemeye gerek yok )[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar