eCN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 arkadaslar yeni bi bil. aldım net baglandı ve ertesi gun programların bi kısmında hata olustu anti virus programı alcamda onerilerinizi bekliyorum ...
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 simdi klasik mcafee var, avp var norton var. sahsen 3 senedir falan norton kullaniorum hem cok ramcpu yemiyo hemde 3 senedir 1 virus bile girmedi. kuvvetle nortonu oneriyorum[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 free-av.com[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Core Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Mum_Chamber, 06 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: free-av.com ewt ucretsiz olmasiyla birlikte cok kaliteli!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yaw eskiden f-prot kullanırdım halen duruyor mu?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Mum_Chamber, 06 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş ki: free-av.com kesinlikle kesinlikle üstelik ücretsiz üstelik hem panda hem mcafee hem pccilin den daha iyi (nortondan işyi olduunu solemeye gerek yok )[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
Öne çıkan mesajlar