Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Once nereye acacagima karar veremedim sonucta modeller warhammer ama ben oyunla degil boyamakla ilgilendigim icin buraya aciyim dedim http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2486 Sihir'e dwarf flesh gelince yuzlerinide boyicam sonrada mumlari Nasil olmuslar guzelmi?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi tek renk kahverengi boyamışsın yannışmı görüyorum :P güzel olmuş[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yanlis goruyosun :) Kazmalar metal uzelerindeki islemeler altin zirh bronze sakallar ve deri kisimlar kahve rengi. Gormediginiz arkadaki ekipmanlar ve belden sarkan metal bronze karisim. Da ya ben cekmeyi beceremdim yada isik umdugumdan kotuydu.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Güzel olmamış açıkçası. fırçayla değil iğneyle veya kürdanla çalış.(tabii şu ana kadar fırça kullandıysan)[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Zaten elf giib degil bunlar hereyrlerinden gem yok ama renk secimim inatla bronze oldugu icin inanilmaz bogucu oldu haklisin toplu igne pek iyi bi cozum deigl cunki boyayi sunlandiramiyosun toplu igneyle buda yogun boyanin detaylari ortmesine sebebp oluyo[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar