Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Efenim böyle bi esinti geldi şimdi bana kaç günde gidilir acep sporla uğraştığımdan önceden bi hazırlık vs. yapmaya gereksinim görmüyorum ama sizce yapılabilirmi yapılırsa nası yapılır? Şimdi yola çıksam diyorum günde 100km ortalama ilen 5 günde ankarada olurmuyum yoksam vücüdum iflas eder en yakın ötbüs terminalinde bu sevdadan vazgeçermiyim bana bi akıl fikir ihsan eyleyin ey pati ahalisi :) Şaka bi yana ciddi ciddi düşünmekteyim yapılabilirmi sizce yola çıkarken yanıma ne almalıyım bu gibi şeyleri düşünmeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kondisyonun nedir. bi de egsoz dumanına karşı resist kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Geceleri yollarda yatmanı tavsiye etmiyorum. Otoyoldan değil eski yollardan kasaba kasaba dolanarak, iyi bir planlamayla gitmek daha eğlenceli ve güvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ölürsün olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Pippa Bacca diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 KenshinHimura said: ölürsün olum kötüye bişi olmaz :) Hem acaip kilo veriyosun diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 numberten said: Pippa Bacca diyorum sana. öyle bişi yok öyle bişi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Maksimum iki gün sürer o kadar abartı bir yol değil ortalama 20 kilometre hızla gitsen 23 saatte gitmen gerekir.Zaten 20 km/s cok düsük belki ortalama 25-30 km/s bile tutturabilirsin.Istersen vaktin de varsa tabii ki 100 km yol gidip kamp kurabilirsin her gün o sana kalmis.Bu arada ekipman olarak ne alacağın ne kadar yolda kalacağına bağlı.Eğer gece 2 gibi cıkıp ertesi gece 1-2 gibi varmayı düsünüyorsan yedek lastik yama takımı vs. alman yeterli olur ama kamp düsünüyorsan ve 4-5 gün sürecek epey bir yük gerecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Wisslett said: KenshinHimura said: ölürsün olum kötüye bişi olmaz :) Hem acaip kilo veriyosun diyolar :) Sen kilo verme olum verirsen dayanamam üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 cocukluk arkadasım japonyaya gidiyor burdan bisikletle. http://dogaicinpedalla.blogspot.com/ 8 9 ay gibi bi sure icinde japonyada olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar