Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya 800 kusur mblık mp3 birden ortadan kayboldu.recycle da da yok napcam yardım edin lütfen![signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Geçmiş olsun recycle a gitmez zaten o 800 mb sığmaz recycle o muhtemelen direk silinmiştir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nasıl kayboldu? yanlısıkla biyerlere sürüklemis olmayasın? arat bitane sarkı adı mesela bulabilcek mi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok arattım bulamadım. neyse tekrar indirecem o kadar şarkıyı artık.. sagolun yinede[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Geçmiş olsun[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bilgisayarına bişi yüklemediysen belki büyük kısmını kurtarırsın disk üzerinde silinmiş bölgeleri okuyan proglar var ben yüklemiştim bi tane hatırlamıyorum hiç ismini şimdi araştır bi ben baya önemli şeyleri kurtartmıştım zamanında.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 onu da denedim lixad. kutarılabilecek dosyalar arasında yok mp3lerim. sagol yinede[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ontrack easy recovery 6.0 » kazaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 800 mb öle çok fazla da değil ama bir gerçek var ki insanın 50 gb mp3 ü de olsa 1 2 gb ını düzenli dinliyor diyerleri öle duruyor yaparsın yenisini soulseek falan yüklüdür nasıl olsa[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benim arkdaşda bi program var.format attiktan sonra bile dosyalri ortaya cikartiyor istersen f disk at.yani ben ondan öğreniyim yaziyim .ama sende arastir[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den [Bu mesaj Schifo tarafından 06 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=72297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar