Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dosya kurtarma(acil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya 800 kusur mblık mp3 birden ortadan kayboldu.recycle da da yok napcam yardım edin lütfen![signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
yok arattım bulamadım. neyse tekrar indirecem o kadar şarkıyı artık.. sagolun yinede[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
Mesaj tarihi:
bilgisayarına bişi yüklemediysen belki büyük kısmını kurtarırsın disk üzerinde silinmiş bölgeleri okuyan proglar var ben yüklemiştim bi tane hatırlamıyorum hiç ismini şimdi araştır bi ben baya önemli şeyleri kurtartmıştım zamanında.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
onu da denedim lixad. kutarılabilecek dosyalar arasında yok mp3lerim. sagol yinede[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
Mesaj tarihi:
800 mb öle çok fazla da değil ama bir gerçek var ki insanın 50 gb mp3 ü de olsa 1 2 gb ını düzenli dinliyor diyerleri öle duruyor
yaparsın yenisini soulseek falan yüklüdür nasıl olsa[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
benim arkdaşda bi program var.format attiktan sonra bile dosyalri ortaya cikartiyor istersen f disk at.yani ben ondan öğreniyim yaziyim .ama sende arastir[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır
Aşık kelle sc den

[Bu mesaj Schifo tarafından 06 Ağustos 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...