hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hazır pvpci arkadaslar burda konusuoken ben de bi kaç bişi sorim : ) Son durumda pvp serverında (aquilonia da ilk etapta tek basıma oynayacagım gibi gozukuo)sıfırdan baslayacak birine ne tavsiye edersiniz pvp konusunda ? Nası kasmasını ?? Hatta lvl 21 barbar pvp lvl 3 - 3,5 diyebilirmişiz .. Bori olayları fln 80 de herhalde di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sende iyi oynuyorsun normalde diyorum 3 e kadar sayın 1001 1002 1003 :p offline msg atsana bi partyzan a unutuyorum senin yeni ingamei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1 yıl aradan sonra ek paketle beraber dönüş yaptım.Crom pve serverında başladım."Partyzan" arkadaşıma teşekkür ediyorum.Oyun içinde hepinizle görüşmak üzere. Nick:Kesici Class:Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 open world boss'lar gelmiş. pvp'ye sıfırdan başlicak adam hmm. battle keep'i olan bir guilde kesinlikle gir. culture armor giy. adam gibi gemler tak. (bazı classların culture armorlari cok daha uygun pvp için onu araştir istersen) kas. khitai bölgesinde kas low level iken bir iki pvp level al.kesinlikle. bir de şey diyeceğim aklinda olsun bu yeni setler pvpye uygun olabilir faction setleri onlari da bi araştir. t2 t3 kasana kadar oyundan bayilir çikarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.youtube.com/v/A5tgYra7PrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bende ilk çıktığında oynamıştım 1 ay kadar yazılardan gaza geldim şuan client i çekiyorum. bende geliyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 UO oynuyordun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 UO u biliyorum ama pek oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar