Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rise Of Godslayer: PVE

RRa

Öne çıkan mesajlar

Rise of Godslayer ile birlikte eklenen yeni harita Khitai'da 5 alan bulunmakta.

Yerlerin yanında hangi levela uygun olduğu parantez içinde;
The Gateway to Khitai (20-40)
Northern Grasslands (80)
Chosain Province (80)
Kara Korum (80)
Pai Kang (80)

Dungeons, Raids and Encounters

The Kang Pagoda
Northern Grlasslans'da, 6 kişilik.

The Warmonk Monastery
Bu bölümde 6 kişilik 3 instance bulunuyor.
Northern Grasslands'da.

- Reliquary of Flame
- Vortex of the Storm
- Coppice of the Heart

Bu üç instance'da da antik warmonks macerasını keşfedeceğiz.

Pillars of Heaven
Yine 6 kişilik instance ve Northern Grasslands'da.

Yüksek ve eğimli bir alanda büyük ve görkemli bir zindan.

The Mines of Chosain
6 Kişilik 3 instance bulunuyor.
Yer, Chosain Province.

Tehlikeli Chosain madenlerini keşfedeceğimiz bir macera.

- The Jade Dugout
- Den of the Crowmen
- Abyss of Kun Whu

Palace of Yun Rau
Chosain'daki 6 kişilik bir başka instance.

Chaosain'daki en güçlü yerel savaş lordlarından birine karşı vereceğimiz mücadele.

The Kara Korum Crater
6 kişilik 3 instance ile Kara Korum'da yaşayacağımız macera.

- The Cavern of Malice
- The Celestial Necropolis
- The Enigmata of Yag

The Jade Citadel
Tier4 raidlerin başlangıcı. 2 encounter barındırıyor içeride yani 2 raid.

Toplamda; 12 instance ve 2 raid eklenmiş oluyor. Buda tahminlerin çok üstünde ve insanların beklentisini tatmin edecek düzeyde.

PVE severlere şimdiden hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski haritayı düşünecek olursak eğer; Wildlans Zelata varken hayattaaaaa Conarch Valley'e gitmem şahsen.
Yine bir bakmak lazım belkide Wildlans'dan daha güzel bir yerdir ama belkide değildir.
Yinede mantıken düşündüğümüzde yeni haritanın bir cazibesi olması lazım ki insanlar gitsinler ve herşeyden önemliside gitmek istesinler. Çünkü herkez ROGS almadı ve Funcom aldırtmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.
Khitai'da ki yerlerin bir cazibesi olabileceğini düşünüyorum özellikle şuan bize verilen bilgiye göre sadece 20-40 arası için tek bir yer var. Oysaki eski mapte 3 yer vardı, Wildlands, Conarch ve Kopsheph hatta Purple Lotus Swamp... Şimdi tek yerden o verimi alabiliyor olmamız için daha fazla quest, birbirine yakın daha fazla mob, belkide bize sarı gözükecek xp veren daha çok hayvan olması gerekecek.

Khitai'ya bir bak derim ama baktın olmuyor mecbur diğer yerlerede bakarsın. Sonuçta eski mapide birakmak olmaz bir Noble Districsiz, bir Purplesiz, bir Kheshattasız char kasılmaz.

Villasız, Armsman Arenasız, DMC'siz olmaz o iş..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere Tortage'dan çıktıysan eğer oradaki questleri sil.
Old tarantianin 2 3 questi var aslında fena xp veren questler değiller onlara bi bakabilirsin.
ROTGS aldıysan eğer The Gateway to Khitai'yi gör bi derim bence güzel şeyler olabilir orada.
Yok almadıysanda Conarch Valley çok pislik bir yer hele ki PVP serverındaysan, nerdesin bilmiyorum, ben olsam Wildlands Zelata'daki questleri tercih ederdim.
Questler Kırmızı renkteyse, çok zor.
Turuncu ise zor, sarı ise normal, gri ise kolay anlamındadır.
Genelde sarı renge yapabiliyorsanda turuncuya yoğunlaşmalısın.

Bence hızlı kasmak isteyen arkadaşların biraz bazı yerlerden uzak durmaları özelliklede epic moblarla ilgili questleri es geçmeleri gerekiyor.
Mesela Fields of Death'de epic moblar üzerine bir quest var tamamen vakit kaybı. PVP Serverındaysan Main System tamamen vakit kaybı. Daha çok var böyle grup gerektiren epic moblu questler sadece insana vakit kaybettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana vereceğim en büyük tavsiye şu olacak esasen;

1. Potları şuan kullanma
2. Offline leveling'den level atlamak istiyormusun diye sorarsa yok de. Biriktir 7 8 level. lvl70 olduğun zaman basarsın, sonra bi iki onyx yaparsın 12 questli pat 80'sin.

Sen hangi serverda oynuyorsun?

Wildlands of zelatanın bi yere kadar questleri çok kolay, zorlaştığı anda map değiştir. Mesela Khopshef'e git Khemiden.
Char öyle kasılır bi mape gidiceksin yapcan yapcan zorlaştığı andada map değişicen.
Ama Conarch Valley 5 para etmez gerçekten.

Res yerleri berbat, questler zor, saçma sapan bi yer hele pvp serverında oynuyorsan savaşmaktan quest yapamıyorsun ıyykj..
Sosyal ağlarda paylaş

müzikler öyle ya evet, manzarada wildlansda acayip valla :)

madem cromdasın benim ismim Partyzan bişeye ihtiyacın olursa çekinmeden mesaj at biraz yoğun biriyimdir ama hallederiz :p

bu arada guilde girmek isteyen olursa alabilirim her leveldan 5 6 online adamin olduğu 850 kişilik bir guild siz kasarken grup aradığınızda yardımcı olacak bir guild.
ayrica t3 full city olduğundan PVE'de +buffları ve full battlekeep sahibi olduğundan PVP'de +buffları bulunmakta.

isterseniz alirim isteyeni buradan söylemeniz yeterli bişey diyen olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

müzikler öyle ya evet, manzarada wildlansda acayip valla :)

madem cromdasın benim ismim Partyzan bişeye ihtiyacın olursa çekinmeden mesaj at biraz yoğun biriyimdir ama hallederiz :p

bu arada guilde girmek isteyen olursa alabilirim her leveldan 5 6 online adamin olduğu 850 kişilik bir guild siz kasarken grup aradığınızda yardımcı olacak bir guild.
ayrica t3 full city olduğundan PVE'de +buffları ve full battlekeep sahibi olduğundan PVP'de +buffları bulunmakta.

isterseniz alirim isteyeni buradan söylemeniz yeterli bişey diyen olmaz :)

Guildin ismi ney,birde bk savaşlarınız var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş listeme ekledim. Akşam konuşuruz guild inv da atarım.
Guild hakkında şöyle bi kısaca bilgi vereyim kararsızlar, ilgilenenler varsa eğer;

The Death Bringersin kurucusu ve lideri çok sağlam bir adamdı ismi Bossman'di adı gibi adamdı valla. Guild Crom serverının en iyi bir kaç guildinden biriydi ama Bossman oyunu bırakınca tüm iyi oyuncular guildden ayrılıp başka guildlere girdiler. Bossman'ın yerine komşusu Reinor geçti. Reinor'da oyuna çok nadir giren girdiğinde de ne raid ne pvp hiç birşeyle uraşmayan bir adam.

Yönetim boşluğu oldu dönemde ben ve bir kaç arkadaşım duruma el koyma ihtiyacı hissettik. 200 lere düşen member sayısını şuanda 850 yaptık en çok online ve aktif oyuncuya sahip guilddir.

Battlekeepe sahip çok az guildden biridir. Şehrimiz Full T3 olduğundan PVE'de çeşitli BUFF'lar, Battlekeepimiz Full T3 olduğundan PVE'de çeşitli BUFF'lar alıyoruz.

Şuanda The Death Bringers'ı memberi ile yöneticisi ile yenisi ile eskisi ile hep beraber yönetiyoruz. Mesela guilde birini aldırdığında kimse sana nie aldırdın, raide gelmediğinde kimse sana nie gelmedin demez. guilde paraymış vergiymiş herhangi birşey vermen gerekmez, isteyende olmaz zaten istesede kullancağı bir alan kalmadi :) herşey full.
Vente girmedin bişey demezler, kasmadın bişey demez ya biz casual guildiz diyen bile bizi gördüğünde yok artık bune rahatlık diyor.
Yani rahatlık ötesi bir rahatlık yaşıyoruz şuanda ve her imkanımızda var :)
Bordera gidemiyor çoğu guild biz her türlü gidiyoruz ve kimseyi tanımanıza gerk yok lvl80'seniz borderda shrine of bori yapmak istiyorsanız ki bu çoğu oyuncu için imkansız birşey amabizim guild chate bi yazsanız direk raid inv gelir yada şu adamdan inv iste derler.

yabancılar genelde şöyle diyor blame ve flame yok :)

guildin brc raidleri için raid lideri vardı çocuk kayıplarda o herifi bulsak biraz daha iyi olcak.
t1 raidlerini guildde ben yaptırıyorum.
pvp yide ben organize ediyorum.

guildde şuan 5 türküz sayı artsın bi bakalım benim fikrim sizede uyarsa guild içinde bir clan kurarız.

guild kuralim derseniz oda uyar banada şu pve ve pvp bufflarını hiç bırakasım gelmez ancak çok çok hazır bir pozisyonda olursak onu düşünmeliyiz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

@RRa:

Şimdi hocam bizim bi guild vardı.Burda da tanıtımı var;Kanije.

Zamanında 20-25 aktif online oyuncu bulduk.Sohbetimiz muhabbetimizde muhteşemdi.Ancak bazı arkadaşlar oyun içinde yalan rüzgarı,dallas,bonanza,maria mercedes,aşk-ı memnu gibi dizilerden etkilenip,bu dizileri ve filmleri oyuna yansıttıkları için guild dağıldı.Bilmiyorum ama bir insan oyunu neden real bir olguymuş gibi düşünürki?Abi bizim guildde aşklar kaçamaklar,entrikalar ne ararsan vardı.Biliğin televole.Ama bişey varki hepsi çok değerli insanlardı,gidenlerde kalanlarda.
Saygılıydık birbirimize ama işte oyunu oyun gibi oynayamadık.Sonuçta guild dağıldı.Bende fury crom arasında sıkıştım kaldım.
Furyde pvp var diyen yalan söyler.Bildiğin gank var.Mini gameler bildiğin pramede.Pvp bi epic keşde var,ordada atı alan hint okyanusunu geçmiş.Onun için cromda pvp yapma çabası içerisindeyim.
Neyse lafı fazla uzatmayam guildi tekrardan canlandırma kararı aldık,daha doğrusu abimiz böyle bir karar aldı.Belirli bir süre guilde gelebelilirim,sonrası ALLAH KERİM!
Akşama görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende Kanijedeydim ismim Patriarcaydı sonra Assasinin adını değiştirdim Partyzan yaptım.

dediğin dizilerden etkilenen arkadaşlar yüzünden bende ayrıldım zaten oradan hatta atıldım bile diyebilirim :p

fury dediğin gibi pvp değil gank serverı orada güçlü grubun yoksa çok eziyorlar ne yazık ki.

biz 2008'de Victorea'dayken de tüm türk oyuncular için elimizden geleni elimizden gelenin fazlasını hep yapmaya çalıştık. hiç bir zaman hiç bir üyemiz kendini ezik hissetmemiştir. o zamanlarda düşün ki battlekeep sahibiydi Victorea.

şuanda unforgiven'da, komodo'da, tainted souls'da, awaking'de, enslaved da bir sürü türk var. neden oralardalar? ortak noktalara bakarsak eğer görüceksin ki Türk oyuncusu yabancıya karşı kendini ezdirmek istemiyor.

battlekeepin t3 değilse şehrin t3 değilse raid yapamıyorsan pvp yapamıyorsan oyuncunun ihtiyaçlarına karşılık veremiyorsundur. birde bunların üstüne yalan dolan entrika şaibe karışınca işte oyuncuda ya durmuyor ya hiç gelmiyor yada sıkılıp oyunu bırakıyor.

kanijede oynadığım dönemde guildi yönetenlerin yaptığı şey sadece craft item yapmak için pikato lazımmışda bilmem nereden çikiyormuşta toplanıp onu çikartmaya çalişcakmişizda. benim elime geçen ne? beni entrese eden durum ne? bana epic gear lazım, silah lazım, raidlerde tecrübe lazım, pvp level lazım, şimdi yeni gelen patchlerle; AA lazım, tokens lazım. lazım oğlu lazım. banane senin yapacağın itemin istediği pikatodan.

guild dediğin oyuncuların ihtiyaçlarına cevap veren kurumdur. yönetici dediğinde oyuncularının ihtiyaçlarına guildin cevap verebilmesi için elinden geleni yapmaya hazır olan kişidir.

ben bir süre guildden atılmama, çıkmama artık nası diyorlarsa :) rağmen tanıtığım türk oyuncuları kanijeye yönlendirdim, yönlendirdiğim adamlar ne boktan oyunmuş aoc diyip oyunu bıraktılar artık daha kimseyi bir yere yönlendirmiyorumda, oyun güzelliklerini görmek isteyenlere borderi ile, t3 raidi ile minisi ile inş t4 raidi ile kendim göstermeye çalışacağım.

siz tekrar canlanma kararı aldıysanız birazda şu seslere kulak verilsin o guildde belki birşeyler geride kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mert, bir kaç sorum olacak.
1- sizin guildte harbiden pvp yapan adam kaç kisi var ?
2- boriyi rahat yapıyorsunuz demissin , rahat yapmanizin sebebi sizin guildteki elemanların altari koruyabilecek güçte olmalarımı yoksa etrafta size yardım eden ally elemanların cokmu olması ?
3- serverda sence pvp acisindan en sağlam guild hangisi ?
4- guildte kaç online oluyor aksamlari

cvp verirsen sevinirim. Ben awakeningdeyim ama borderda pvp yapacak adam bulamiyorum. Guildte 5 turk var demissin aklımı celdin. Çok dostum var bu ally tarafında, ama olmaz diyede birsey yok .
Sosyal ağlarda paylaş

Selam kardeşim

Sırayla cevap vereyim :)

1. Bizim guildde pvp yapan kişi sayısı 10 civarı. Yaklaşık bi 5 kadar oyuncuyada ısrar edersek geliyorlar.
- Bentlehammer (Hox/DT)
- Eternalfire (Demo)
- Partyzan (Sin)
- Davor (Necro)
- Momgolhunter (Tos)
- Vuurtje (Hox)
- Sigor (Hox)
- Marisha (Ranger)
- Gentle (Ranger)
- Secbarrier (Conq)
- Ruske (Sin)
Bazenlerde;
- Emperor (Sin)
- Thajos (BS/Guard)
- Magnolia (Ranger)

Bizim ekip bu dostum ben genelde tek healer ile miniye girmeyi sevmediğimden Evildark ve Elijahı çağırıyorum Angel guildinden. Bazende Conq Jokerz geliyor.
Mini gamede, BK'da 6 kişi ile yapılıyor.
BK'da 6 kişiden fazla olursan eğer 1200 pvp xp ve 12 tokens yerine yarısını alıyorsun.
O yüzden diğerlerine öyle aman aman ısrarda etmiyorus.
LF Guild Maters Border Kingdom Cimmerian End Shrines of Bori 2/6
yazıyorum gelen gelir :p 2 3 kişiylede yapıyoruz zaten çoğu kez. hatta çoğunda biz hazırlıyoruz hadi gelin lan acıdık beleşe pvp xp diyoruz geliyorlar xplerini alip gidiyorlar :)

2. Boriyi rahat yapıyoruz çünkü Alliance sağolsun. The Death Bringersin dost guildleri; The Unforgiven, Tainted Souls, Warlords, Komodo, Mano Negro

Biz Bori ye gideceğimiz zaman ben bi bakıyorum player searchden o olanda kimler var diye bakıyorum bu guildlerin officerlarına bildiğim memberlarına raid inv istiyorum o şekilde raide katılıyoruz sağolsunlar. biz ne zaman istersek yaptık şuana kadar. çok şükür o konuda dost guildlerimiz sayesinde ki özellikle unforgivendır rahatız. ha yeri geliyor kapişmada oluyor bizde elimizden geleni yapıyoruz kapışırken.

Eleman çok olmasıda şöyle oluyor bu kadar guild dost olunca bi 16 18 kişilik raidi 3 guild dolduruyor zaten oda yeterli bir rakam hem kendini korumak hem altarı korumak için.

3. Serverın tartışmasız en iyi pvpcileri kesinlike Ezo Circle of Eternity.

4. Bizim 40-65 arası online oluyor akşamları. 10-15 civarıda 80lvl olur. Raid yada siege duyurmuşsak eğer sayı artıyor tabi. Bizim guildde millet çok seviyor char kasmayı 80 i gören bida açıyor o yüzden 80 sayısı normalden az gözüküyor :)

Awaking çok güzel guild kardeşim işi bilen adamlar raidleride iyi pvpleride iyi ama şu borderda bizim yüzümüzden tutunamadı adamlar gelip bi iki gank yapıp ölüp gidiyorlar sende yaşadın şu dediğimi girdiğin bir kaç gün içinde.

Ezoda benim çok sevdiğim adamlar var Nusret, Chass, Marc gibi ama adamlara sabah akşam dalıyorum bu iş başka o iş başka. Yani biz senlede savaştık geçen :)
Reskille kalkıştık. Bunlar olur, oyun bu.

Guilddeki Türkler Marishayı biliyorsun hani kız arkadaşım. Balboan var 76 lvl barbar oda realden sayılır arkadaş benim, onu hazırlıyoruz şuan :) ikide yeni arkadaşımız var biri bs diğeri tos yanlış söylemediysem ufak lvllar ama ışık hızı ile kastıklarını görüyorum.

Sen gelirsen valla özellikle mini gamelerde çok iyi olur. Geçen zor gankladım seni :p sonrada uraşıp durdun benle hehe
pvp lvl6sın dimi bak shrine yapman şart item alamıycaksın.
Ben lvl6 da ring var bitane 500 token istiyor şuan ona kasıyorum 400token oldu.

char güzel işide biliyorsun guildde rahat guild yani sen karar vericen yine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...