dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bir yoklayalım bakalım. Ben dersimi bir defa daha aldım, halı sahada bırakacaktım bacakları neredeyse. Eğer aynı güne karar verirsek, ben gerçekten içeriyi zorlamam, dışarıdan şut ve pas...
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 halısaha ile aynı gün olursa ve erken gelebilirsem size katılabilirim rezil bi oyuncuyum=p
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Pazar konserim olduğu için cumartesi 2-4 prova aldılar tam da ortasına tahminen gelemem bu hafta ben aslında halısahaya katılmak istiorum bu sefer de onlarıntakımları hiç değişmio mu nedir?
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 halısahada takımlar şöyle oluyo abi 2003 yılından beri oynayan adamlar var, onlara kadroda öncelik veriyoruz tabi bu listeye daha sonradan katılan kişiler de var, ne zaman eksik olsak tamamlıyorlardı gak guk demeden, biz de onları sürekli almaya karar verdik diğer gelmek isteyen arkadaşları da her hafta değişmek üzere kadroya dahil etmeye çalışıyoruz, bi hafta a kişisi gelirken diğer hafta b kişisi geliyor böylece oynamak isteyen herkesi her maç olmasa da kadroya dahil etmiş oluyoruz,son haftalarda yeni arkadaşlara rahatça yer açabiliyoruz çoğu eski arkadaşın işi çıkması/askerde olmaları/yurt dışına gitmeleri vs. gibi sebeblerden dolayı bu hafta oynamak istersen yer açmaya çalışayım, yok çalışmamdan dolayı gelemem dersen bir sonraki hafta ayarlamaya çalışayım öm atarsın ya da halısaha başlığına yazarsın
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Hiç bağdaştıramadım Gökhan ve futbolu.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben bu haftada gelemiorm :/ size iyi oyunlar.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dreagloth said: Hiç bağdaştıramadım Gökhan ve futbolu.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Khelben said: dreagloth said: Hiç bağdaştıramadım Gökhan ve futbolu. haha abi basketi oynadığımdan çok daha ii oynuorum futbolu sadece kondisyonumdan şüphe ediorum.
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sağ baldırıma yediim dizin etkisi hala devam edio. hamlıktan 1-2 günde düzelmesi gereken olay düzelmedi hala... geçerse ben de gelirim.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben her zamanki gibi gene geliyorum, mokoko ve Khelben'in davayı terketmiş olduklarını da farketmiyor değiliz bu arada. Çok ayıp.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 İşte onu konuşun dedim de tık yok. Kesin gelecekler bir konuşsun gününü. Halı saha günü olursa ben dummy görevi görürüm, diğer gün gelemem zaten. Yorumları görelim.
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 maç günü gelme ihtimalim var benim de öle pas alır veririm bi de şut çekerim, ama girme ihtimali çok düşük sdfgs
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben sadece maç günü gelebilirim. o da halı sahadan önce olursa tabi. yani 4 saat önce filan zor da :(
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 1.5-2 saat dinlenme payını koyarak genelde halı sahadan 5-6 saat önce başlıyoruz.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 halı sahada olmadığım için benim için farketmez çoğunluğa uyarım gün konusunda
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 O zaman yarin olsun ya, daha kalabalik oluyoruz, az kossaniz da olur.
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 nerde kaçta vs? ben de gelirim yer varsa ve saat uyarsa
Öne çıkan mesajlar