cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu gun istanbul avcılar kampüsü bahar şenliğinde izledim. sonra hayko cıktı ama biz o kadar etkilenmiştikki mal mal çıktık şenlikten. hayko için gitmiştim oraya halbuse. sonra arkadan dolaşıp imza aldık. çok iyiler, sahne şovları muhteşem. facebook homepage pazar günleri saat 10 da dorock barda çıkıyorlarmış. bu pazar gidicem. tavsiye ediyorum şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben bateristlerine aşık oldum sanırım bunların. ayrıca dünkü sweet dreams coverı hariç diğer tüm coverları bombaydı hele ki TNT (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bende sweet dreams parçasına bayıldığımdan çok hoşuma gitmişti bitirici vuruşu onunla yapmaları. öğüre öğüre söyledim bende sesim kısıldı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İyi bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar