moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 said: Lisans düzeyindeki adaylar için 2010-KPSS, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda, il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacak. 2010-KPSS’ye sadece lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Adaylar, 21 Mayıs Cuma günü mesai saati sonuna kadar ÖSYM sınav merkezi yöneticiliklerine ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacağı merkezlere başvurabilecek. Başvuru merkezleri ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecek. Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday bilgi formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabilecekler. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak. 2010-KPSS Lisans Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri öneriliyor. 2010-KPSS Lisans sonuçları, sınav tarihinden itibaren iki yıl geçerli olacaktır. Öte yandan, ön lisans mezunları ile ortaöğretim mezunlarına yönelik KPSS de 26 Eylül 2010’da düzenlenecek. Bu sınavın başvuruları ise 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 arasında yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 95 lira mıydı başvuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kac oturuma girecegine gore degisir yatiracagin miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Tek oturum gireceksen 45-50 lira civarında olması lazım. Ben de bu haftasonundan itibaren çalışmaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kpss için ödemeyi nereye yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Şu anda siteye giremiyorum da Ziraat, Vakıf, Halkbank ve 1-2 banka daha olması lazım. KPSS başvuru ücreti yatıracağım deyip vatandaşlık numaranı söylüyorsun. Cumartesi tek oturum 35 lira. Süre de uzatılmış sistem göçtüğü için, acele etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 duydum salıya uzatılmış.. arkadaş bakıyor benim çok vaktim olmadığı için. pzt beraber gidip işlemleri yapıcaz herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 akbank halkbank ziraat vakifbank aliyor ayrica sistemdeki aksaklik dolayisiyla kpss basvurularinin 25mayisa uzadigi soyleniyor ama ne derece dogru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Doğru evet, uzatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hemencecik 2dk da ödedik.. tek oturummuş bizimkisi.. hmm dedim hiç bi bilgim olmadığı için.. ok dedim bide.. sonra para üstü alıp çıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Abi kpss sıraları ne ya böyle? 2 gündür 15.00 te gidiyorum halledemiyorum. Göztepe civarında halledicek varsa Pazartesi sabahı beraber halledebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sabah saat 10 da kayıt almaya başlıyolar. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ya o bu sabahlık değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar