Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Pikniğe

weroqsheth

Öne çıkan mesajlar

ya benle weroq için de cts uygun..pazar olursa ikimiden biri katılamaz..pazar günü olursa ben piknikten sonra cimbom maçına gideceğim..gelen olursa alırım yanıma ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

ataköy de E-5 in kenarında yapalım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

bagdat caddesınde veya altıyolda yapalım..........
allah askına nerde yapıcaz denızde sahane adalar varken egzoz dumanının ıcınde pıknıkmı olurmuş ben gecen sene gıttıgımız buyukada-dılburnunda yapalım derım hem mekanıda tanıyoruz kaybolmayız bı daha :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu gençler resmen acelece ve düzensizce yapıyorsunuz piknik işini.. Size sağlam bir organizatör lazım.. ilk pikniği biz düzenlemiştik gayette iyi oldu. Yeni arkadaşların kaynaşma heyecanını anlayabiliyorum ama mühim olan iyi bir organizasyon yapabilmek. Oncelikle mangal ve buz getirenlerin kim olacağı karar verilmeli... Daha sonra ortak olarak içilecek içkiye karar verilmeli.. biri etleri biri içkileri biri bilmemneyi getirirse eşitsiz bir ücret dağalımı olur olmaz... o yüzden herkes kendi yiyeceğini getirmeli... Onun için de sabah adalara gitmeden bostancı kasaplar çarşısından istediklerinizi alabilirsiniz. Onun dışında gelen sayısına göre 2-3 mangal olması çok daha faydalı olur... Malesef ben gelemiyorum ayvalıktayım.. size iyi eğlenceler....
Sosyal ağlarda paylaş

ben vazgeçtim gelmiyorum
size iyi eğlenceler[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu canım birşeyler yapmak istemiyor ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ah ya biz 2 gün önce yaptık bi pati buluşması böle cız bız mangal falam ama camera yoktu bişey çekemedik 2 kişi mangal keyfi yaptık uıahauh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

e şimdi toplu gidersiniz yaparsınız mangalı artık[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

biz yaptık mesh le gelcek olan kimse gelmedi
ve gayet güzel bir şekilde oldu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...