o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Killer said: sene 2010 hala hümanizm var mı ya? sdf yakın şerefsizleri. param olunca punisher olcam diyenler varsa irtibatı koparmıyalım(tu) Şu olay İstanbul'da olsa yemin ediyorum çift tabancayla gelirdim yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Killer said: sene 2010 hala hümanizm var mı ya? sdf yakın şerefsizleri. param olunca punisher olcam diyenler varsa irtibatı koparmıyalım koparmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 insanlarin yaptigi zulumlere isyan edip 2 kat zulum oneren insanlara aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ben acımak yerine dövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gecko said: insanlarin yaptigi zulumlere isyan edip 2 kat zulum oneren insanlara aciyorum. direk ölüm zulüm değilki. sen kendine acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Killer said: gecko said: insanlarin yaptigi zulumlere isyan edip 2 kat zulum oneren insanlara aciyorum. direk ölüm zulüm değilki geyçeykteyn miy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ne güzel dayaklık tipmiş ha.Ancak mafyaysa devamı durumu sakat olabilir o yüzden beklemeye alıp bakalım nolcak modunda ilerlemek lazım.Bişey daha olursa göz döner zaten sadece ilk postu okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gecko said: Killer said: gecko said: insanlarin yaptigi zulumlere isyan edip 2 kat zulum oneren insanlara aciyorum. direk ölüm zulüm değilki geyçeykteyn miy ? hee geyçeykten valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar