nameless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 baya iyi oyunmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 tebrikler cassiline mükemmel bi oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 beyler inanılmaz oynadım ban rpsini herkes yedi tşk güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi senin oyunun yuzunden ben ve mulgeara herkes mafya gozuyle bakti nasil bu izlenimi yarattin bilemiorm artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi şeyden oldu şimdi ilk gece uzun sürdü.. hani ya mafyalar ya da özel rollü townieler geç bildirimde bulundu herhalde.. derken bu zeytinler online oldu mesaj attı 20 dakika sorna da gece eventleri belridi.. ben şu mantıpı yürüttüm.. zeytinler online oldu.. cassline a yağacağı harekleti bildirdi ki mafyaydı ve öldüreceği kşişiyi bildirdi akabinde cass da gece olan biteni yazıya döktü gece turu bittti gündüze başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 olması gerekenden fazla ince düşünmüşüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet oyle olmus:D ben izlemeye devam ettim oyunu banlandiktan sonra baktim mulgeari kesceksiniz mulgearda gelip korumuyo kendisini araya atlayasim geldi DURUN LAN O MAFYA DEEL diye uzuldum ya resmen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 doktor kimdi ve ne ara indirdiler ya? o ara kopmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 doktor yoktu sanirim ya bodyguard vardi doktorun yelini kismen ustlenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 doktor bodyguard herneyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hmm liste yapılmış zaten görmemişim. skitzo ne bu arada? tunca skitzo imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 skitzo pro townie ama aksam birini seçince ya koruyor ya deşifre ediyor yada öldürüyor. öyle garip bişi. elite bodyguard da doktor gibi deil. bi kere koruduğu adama kim dalarsa. hem saldıran hemde koruyan ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 elite bodyguard hanbook mu verdiler eline cenx:( bizde isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yok iyice bi inceledim. çok zevkli bir rol oynamışım. nasıl olsa doktor koruyor diye dalmamak yerine bir kez deneseler işleri dahada kolay olurdu mafyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 skitzo doktor. artı olarak tabancası var. elite bodyguardsa koruduğuna birisi saldırırsa öldürüyor. bence yanlış kullanmışsın. ilk gün babacumu koruyup, diğer günler gece ölme ihtimali olan kişileri korusaydın mafya indirme şansı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi skitzonun nesi doktor adamin elinde degil babacumu korurken oldurebilir bile vigilante doktor dedektif karisimi bisu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 haa rastgele seçiyormuş skitzo. ya koruyor ya araştırıyor yada öldürüyor. hangisi tutarsa. sakat bi rolmüş o zaman buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 elite bodyguard ise bi kere koruyor, evet karşıdakini öldürüyor ama kendiside ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 afedersiniz bu arada ben almanyaya gidicegimi tamamen unutmustum neyse zaten öldürmüşünüz savunmaya gerek kalmadan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ABİ ABV ne biçim adamsın lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ahahah ne biliyim ya kaynamıs arada orda da otellerde filan internetin saati 6€ civarındaydı giremedim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 adamın bahaneside fakirlik hani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bana biraksaydin bari rolu giderken ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar