Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 neyse olsun varsin, baya eglendim ben ahua spyro kutluyorum hakikaten, oscar odulu verilsin arkadasa =D townie rolunu mukemmel oynadin sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 oha spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 lan baştan beri spyro diyom dinleyen yok adamın tüm postları yapmacıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 noldu şimdi ben anlamadım. kim kazandı? kaç kişi mafyaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 oyun bitmedi sanki daha ya kafam karıştı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Meydanda bir araya gelen Spyro ve elesso, birbirlerine şüpheyle yaklaşırken, hayatta kalan son kişinin, yani Leopar'ın nerede olduğunu merak etmekteydiler. Biraz daha baş başa kalmaları durumunda birbirlerini boğazlayacakları su götürmeyen bu ikilinin arasındaki gerilim, köy sokaklarından o güne kadar görmedikleri kıyafetler içinde yaklaşan fazlasıyla gürültülü kişi tarafından bozuldu. Gelen Leopar'dı ve üzerindeki kıyafetlere, tahta ayağına ve omzundaki papağana bakılırsa, artık kimliğini saklamak gibi bir derdi yoktu. "Dedektifiniz artık ölü..." dedi Leopar "...sizi koruyacak kimse kalmadı." Arkadaşlarının ölümünden sorumlu olan bu vahşi adam karşısında gerileyen köylüleri eğlenerek izleyen Leopar, gece kutlama yapmak için içtiği litrelerce alkol yüzünden ayakta durmakta zorlandığından, karşısındaki iki kişiye kelimeleriyle saldırıyordu. Sonunda iplerin kendi elinde olduğunu düşünen elesso, Spyro'nun da sürekli telkinleriyle kaybedecek bir şeyi olmadığına karar verdi ve tüm cesaretini toplayarak Leopar'ın üstüne hücum etti. Elinde Leopar'a zarar verecek herhangi bir silah bulunmadığını çok geç farkeden elesso, düşmanının omzundaki papağanı kaptı ve gagasını bir hançer gibi Leopar'ın tek sağlam gözüne sapladı. Yüzünü tutarak adım adım gerileyen Leopar kafa üstü köyün kuyusuna düşerken, duyduğu sinsi kahkahayla elesso'nun kanı dondu. Arkasını döndüğünde, günlük kıyafetlerinden sıyrılan Spyro'nun da bir düşman olduğunu farkeden elesso, korkuyla yerdeki papağana takılarak, az önce yaraladığı Leopar'ın yanına, köy kuyusunun dibine kontrolsüzce düştü. elesso'nun son duyabildiği şey, can havliyle bağırıp çağıran Leopar'ın sesiyle karışmış taşa sürtünen metalik sesken, son gördüğü ise kuyunun ağzını kapatan Spyro'nun şeytani gülümsemesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 HAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Oyunu Ninja takımı kazandı, kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Korsanlar: queenofspades smoke ben Ninjalar: Spyro (dedektif arastirmasina dayanikli) Nosfe boyle olmasi lazim, cassiline bize 3 onlara 2 kisi vermis, anti-cop uyeyi ninjalara vererek dengelemis olayi ama anti-cop mafya ne dengesiz bi olaymis kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Allah kahretmesin nasıl bir oyun bu ya ahahahah rolleri, oyun gidişatını açıkla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 dengeli oyundu aslında. güzel oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cassiline said: Elinde Leopar'a zarar verecek herhangi bir silah bulunmadığını çok geç farkeden elesso, düşmanının omzundaki PAPAGANI kaptı ve gagasını bir hançer gibi Leopar'ın tek sağlam gözüne sapladı. ASDSJHGADJHAGDJ bu ne ya boyle olum mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 beceriksizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.image-upload.net/images/v39jnq3ezwag28009th.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 iyiymiş recruit olayı ters köşe yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Man of the Match : BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Pirate grubu 3 kişilik bir gruptu. Ninja grubu 1 kişiyle başladı oyuna (Nosfe) ve Nosfe hayatta olduğu sürece recruit edebilme gücüne sahiptiler. Oyunun döndüğü nokta, BabacumMostors'un Spyro'yu araştırdığında Pro-Town bulması, hemen ardından Nosfe'nin Spyro'yu recruit etmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ben ilk Spyro'yu araştırmıştım mesela; ne kadar townie gözükürse gözüksün eğer anti-town ise insanları çok güzel manipule edebileceğini, oyunun sonuna kadar ayakta kalacağını tahmin ediyordum. Hasss, şey geldi aklıma: said: Re: Yeni bir mafya oyunu icin yoklama #2 Gönderen: Cassiline Gönderilen: ZaugnaKhaldun Tarih: 13/05/2010 07:06 İlk gece yaptığın araştırma sonucunda, Spyro adlı oyuncunun Anti-Town olduğunu keşfetmiş bulunuyorsun. Insane Cop olduğum için söylediğimin tam tersi doğru gibi gözükecekti; ama bunu bilmediğimiz için bana gelen mesajı direkt açıklasaydım Insane Cop olduğumun bir önemi olmadan Spyro'yu öldürebilecektik. Ki bence Spyro ölse oyunun geri kalanını Pro-Town kazanabilirdi gayet. İyi ki bildiklerimi söylememişim, insanları yanlış yönlendirmemişim diyorum ama yanlış yönlendirerek doğru yere yönlendirmiş olacaktım. Bravo Cassiline ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 haa recruit varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cassiline said: Oyunun döndüğü nokta, BabacumMostors'un Spyro'yu araştırdığında Pro-Town bulması, hemen ardından Nosfe'nin Spyro'yu recruit etmesiydi. olay bu.. başta ölsem townie olarak ölecektim.. sonra oyun nasıl devam ederdi bilemeyiz.. bambaşka bir hal alırdı.. ildeniz'e ve istemeden de olsa beni koruyan tunca'ya sevgilerimi gönderiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Yazmayı unutmuşum, cenx (Elite Bodyguard) oyunun başından ölene kadar BabacumMostors'u korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Le Fu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 benim recruit'imin başarısız olmasının sebebi o gece öldürülmüş olmam mı? öyleyse, tüh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 güzel oyun oldu hadi yenisini yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar