Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Cyborg Pirate Ninja Jesus

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

Meydanda bir araya gelen Spyro ve elesso, birbirlerine şüpheyle yaklaşırken, hayatta kalan son kişinin, yani Leopar'ın nerede olduğunu merak etmekteydiler. Biraz daha baş başa kalmaları durumunda birbirlerini boğazlayacakları su götürmeyen bu ikilinin arasındaki gerilim, köy sokaklarından o güne kadar görmedikleri kıyafetler içinde yaklaşan fazlasıyla gürültülü kişi tarafından bozuldu.

Gelen Leopar'dı ve üzerindeki kıyafetlere, tahta ayağına ve omzundaki papağana bakılırsa, artık kimliğini saklamak gibi bir derdi yoktu. "Dedektifiniz artık ölü..." dedi Leopar "...sizi koruyacak kimse kalmadı."

Arkadaşlarının ölümünden sorumlu olan bu vahşi adam karşısında gerileyen köylüleri eğlenerek izleyen Leopar, gece kutlama yapmak için içtiği litrelerce alkol yüzünden ayakta durmakta zorlandığından, karşısındaki iki kişiye kelimeleriyle saldırıyordu. Sonunda iplerin kendi elinde olduğunu düşünen elesso, Spyro'nun da sürekli telkinleriyle kaybedecek bir şeyi olmadığına karar verdi ve tüm cesaretini toplayarak Leopar'ın üstüne hücum etti. Elinde Leopar'a zarar verecek herhangi bir silah bulunmadığını çok geç farkeden elesso, düşmanının omzundaki papağanı kaptı ve gagasını bir hançer gibi Leopar'ın tek sağlam gözüne sapladı. Yüzünü tutarak adım adım gerileyen Leopar kafa üstü köyün kuyusuna düşerken, duyduğu sinsi kahkahayla elesso'nun kanı dondu.

Arkasını döndüğünde, günlük kıyafetlerinden sıyrılan Spyro'nun da bir düşman olduğunu farkeden elesso, korkuyla yerdeki papağana takılarak, az önce yaraladığı Leopar'ın yanına, köy kuyusunun dibine kontrolsüzce düştü.

elesso'nun son duyabildiği şey, can havliyle bağırıp çağıran Leopar'ın sesiyle karışmış taşa sürtünen metalik sesken, son gördüğü ise kuyunun ağzını kapatan Spyro'nun şeytani gülümsemesiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirate grubu 3 kişilik bir gruptu.
Ninja grubu 1 kişiyle başladı oyuna (Nosfe) ve Nosfe hayatta olduğu sürece recruit edebilme gücüne sahiptiler.

Oyunun döndüğü nokta, BabacumMostors'un Spyro'yu araştırdığında Pro-Town bulması, hemen ardından Nosfe'nin Spyro'yu recruit etmesiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk Spyro'yu araştırmıştım mesela; ne kadar townie gözükürse gözüksün eğer anti-town ise insanları çok güzel manipule edebileceğini, oyunun sonuna kadar ayakta kalacağını tahmin ediyordum.

Hasss, şey geldi aklıma:

said:
Re: Yeni bir mafya oyunu icin yoklama #2
Gönderen: Cassiline
Gönderilen: ZaugnaKhaldun
Tarih: 13/05/2010 07:06

İlk gece yaptığın araştırma sonucunda, Spyro adlı oyuncunun Anti-Town olduğunu keşfetmiş bulunuyorsun.

Insane Cop olduğum için söylediğimin tam tersi doğru gibi gözükecekti; ama bunu bilmediğimiz için bana gelen mesajı direkt açıklasaydım Insane Cop olduğumun bir önemi olmadan Spyro'yu öldürebilecektik. Ki bence Spyro ölse oyunun geri kalanını Pro-Town kazanabilirdi gayet.

İyi ki bildiklerimi söylememişim, insanları yanlış yönlendirmemişim diyorum ama yanlış yönlendirerek doğru yere yönlendirmiş olacaktım.

Bravo Cassiline ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:
Oyunun döndüğü nokta, BabacumMostors'un Spyro'yu araştırdığında Pro-Town bulması, hemen ardından Nosfe'nin Spyro'yu recruit etmesiydi.

olay bu..

başta ölsem townie olarak ölecektim.. sonra oyun nasıl devam ederdi bilemeyiz.. bambaşka bir hal alırdı..

ildeniz'e ve istemeden de olsa beni koruyan tunca'ya sevgilerimi gönderiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...