Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 super mafya degilim ayrica, blazkowiczi hanginiz oldurdu yeminle bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya hadi linc edeceksenide edin son kalan ninja kim cok merak ediyorum lan ciksin ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yalnız bir dakika lan.. son mafya elesso mu.. babacum öldüğünde "hain" diyebilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bende bilmiyorum ikinizden biri iste ya sensin ya elesso senin olduguna cok inanmiyorum ama belli olmaz, oyun cok surprizli gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Spyro said: yalnız bir dakika lan.. son mafya elesso mu.. babacum öldüğünde "hain" diyebilmiş.. ahah cassiline öyle oyuna yön verecek bir şey yazmaz bence. ki babacum benim kimliğimi öğrendiğini söyledi, spyronunkini sadece tahmin ediyodu galiba. ne bilim şu durumda ikinizde mafyasınız muhtemelen ama yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 BabacumMostors said: Spyro said: BabacumMostors said: doktor.. bu gece deni korumalısın doc is dead, baby. doc is dead.. townie olduğunuzu zaten söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 babacum bana da baktı ve townie olduğumu gördü.. ama garip bir son tur oldu bu.. haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ikinizden biri cok feci rol kesiyoda anlamak mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 olm bak mafyaysanız beni kesin ikinizde kazanın ben zate her şekilde kaybediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi elesso sana kaldı her şey.. herif mafya ve bana oy vermiş.. e ben de ona oy verdim.. sen vereceksin linç kararını bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 evet, asagi yukari sana kaldi olay spyro sanirim rolu sen kesiyorsun, abi harikasin oscarlik performans =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Leopar said: super mafya degilim ayrica, blazkowiczi hanginiz oldurdu yeminle bilmiyorum :D babacumu sen öldürdün demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi hala delil mi toplamaya ugrasiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi spyro mafya çıkarsa çok koycak. bari onun mafya olduğunu bilerek linç etmek istiyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya iyi de ne rolü.. ildeniz taa liseden arkadaşım.. "şemsiye" muhabbeti ordan geliyor ki zaten açıkladı geçen turda da townie olduğumu.. 2 kişi nasıl öldü anlamadım ama oyunun setupını da bilmiyoruz yani.. elesso mafyaysa zaten yapacak bir şey yok ama mafya olsaydı çoktan ölmüştüm.. ancak senin aceleyle bana oy vermen direkt mafya olduğunu kanıtlıyor.. bu noktadan sonra sana oy vermekten başka yapabileceğim bir action yok.. üzgünüm =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bilmiyorum, birinizden biriniz sonuncu mafya ama anlamak cok zor blazkowicz eceliyle olmedi/intihar etmedi, ortada bir katil var cassilinein mesajini okursaniz demekki biriniz oldurdu adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şimdi leopara vermekten başka çarem yok ama eğer spyroda mafya çıkarsa babacumla oyun dışı iletişim, hemşoculuk ve satılmışlık var anlamına gelir. linç oyu:leopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu arada cassiline blakoviçi inaktif diyede kesmiş olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Cassiline said: Kurbanının yatağına bağlılığını gören katil evi terkederken, arkasında sai'lerle yatağına adeta çivilenmiş bir ceset bırakmıştı. ninjalar öldürmüş abi adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ok offical olarak linc edildigime gore olayi aciklayabilirim kendimi boyle ortaya atmamin sebebi eninde sonunda linc edilecegimi anlamis olmam benim butun plnlarim blazkowiczin bugun sag kalmasi uzerineydi eger sag kalsaydi babacumun olumunden sonra "aha bu supheli bunu alin" diyecektim, ve buyuk ihtimalle ikiniz bana uyup blazi linc edicektiniz ama blaz olunce hedef gosterecek kimsem kalmadi boyle olunca ucumuzun arasindaki en buyuk supheli ben kaldim babacum anladigim kadariyla daha once ikinizide arastirmis, daha onceden arastirilmis townieler olarak ikiniz bana donecektiniz ben biraz tartissamda ana supheli olarak yine beni linc edecektiniz =D BLAZKOWICZI KIM OLDURDU LAN OYUN PLANIMIN ICINE ETTIN ALLAHSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu arada sanirim kendini dedektifin arastirmasindan koruyabilen anti-townlar var sanirim ikinizden biri buyuk bir ihtimalle o rollerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 helal t3@m.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben değilim demekki spyro vay anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 al iste elesso istersen oyunu geri cek cassiline geri gelmeden, ot degistir AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ahaha yok sayılmıyo geri çekiş sanırım ama oyunun formatı biraz sakat. ben o siteye girmedim bile hiç havuzdan olunca olmiyi, oyunun başında yazsaydı kimden kaç adet var döverdim hepinizi. linç oyu geri alma:leopar linç oyu: elesso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar