senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 varmıdır ki, fonksiyonu yazacamda integrali fln var beceremedim yazmayı, verilen fx,y fonksiyonun fx fy marginal fonksiyonlarının grafiğini verildiğini düşünün, işte burda f(-y)'yi bulup atiyorum bi w değişkeni ile bu f(-y) yi devamlı kaydırmak istiyorum sağa veya sola, sonra bunun fx fonksiyonu ile çakıştığı noktları alıp çarpım değerlerini bulmak istiyorum istediğimi yapan bi site bi program var mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 off ne sapık bişiydi bu ya, canlandıramiom bile kafamda ki nerde kaldı cizecem yarın quizde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 matlab yapiyodur bence bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok abi sorun bende daha hangi aralıklarla kaydıracağımı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 matlab de direk conv function ı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar