Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halkla İlişkiler mi ? Dış Ticaretmi ? Yardım Lütfen...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar hali hazırda 4 yıllık halkla ilişkiler okumaktayım...

Fakat bir erkek olarak bu meslekte önümün açık olmadığını düşünerek 2 yıllık dış ticaret okumak istiyorum ?

Siz ne diyorsunuz 2 yıllık dış ticaret mi yoksa 4 yıllık halkla ilişkiler mi ?
Mesaj tarihi:
Halkla ilişkiler genelde dışa dış görünüme dayalı bir meslek hafiften iş başvurularına baktım 9 tane işte bayan aranıyor diyorsa 1 tanesinde bay-bayan diyor...
Mesaj tarihi:
Louies said:

Halkla ilişkiler genelde dışa dış görünüme dayalı bir meslek hafiften iş başvurularına baktım 9 tane işte bayan aranıyor diyorsa 1 tanesinde bay-bayan diyor...

quasimodo olmadigin surece sorun olmaz bence..

PR elaleme toplantida g string gostermek deil hacı..
Mesaj tarihi:
4 senelik bölümden 2 senelik bölüme geçiş yapma,dış ticaret bölümü okuyuncaya kadar sertifika programları var onlara gidersin,dış ticareti gözünde büyütme yabancı dilini geliştir yeter
Mesaj tarihi:
iki bölüm şirketlerde bulunan 2 farklı departmana hitap ediyor hangisinde çalışmak istiyorsan ona yönel işte

aslında halkla ilişkilerden insan kaynaklarına şey yapılmaz mı ki? tam nedir bilmiyorum çok mu farklı şeyler
ama İK'cılar iyi kazanıyor galiba ve iyi iş
Mesaj tarihi:
halkla ilişkiler ve insan kaynakları ayrı baya

halka ilişkiler, çalıştığın şirketin imajını, müşterileriyle ilişkilerini, organizasyonları, isminden de anlaşıldığı gibi halkla şirketin birleştiği yerde bulunmayı gerektiren bir dal.

insan kaynakları, şirketindeki bireyleri yönetme olayı, türkiyede en akla gelen şey insan kaynakları diince, işe alma işten çıkarma maaşlar promosyon vs ıvır zıvır. sürkilasyonu sağlamak şirket içersindeki

insan kaynkaları daha bir BAYAN işi =) bi yandan çok halka ilişkiler şirketi ile de muhattap oluorum onlar da aslında hep bayan oluo ama neyse

hehe
  • Yeni Oluştur...