Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 şimdi ziplemem gereken 50-60 tane excel dosyası var ama ayrı ayrı.. bunları tek tek ziplemek yerine hepsini seçip öyle bir opsiyonla zipletmenin yolu var mıdır acaba.. baktım ama bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Select all -- sağ click -- add to archive -- files tabı -- put each file to seperate archive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Winrar bu arada benim anlattığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 winrar da sec dosyalari, sag click > add to archive > files tabinde put each file to seperate archive var. ilk tab den .zip yapabilirsin tabi illa zip lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 teşekkür ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Dralnu said: winrar da sec dosyalari, sag click > add to archive > files tabinde put each file to seperate archive var. ilk tab den .zip yapabilirsin tabi illa zip lazimsa. lol yazdığımı okumamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar