BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hürriyet'in ekinde gördüğüm 1-2 kitabı almak için siteye üye oldum. Bugün şifremi yanlış girdim ve anında bir mail geldi. said: Sayın Üyemiz 10-05-2010 tarihinde Saat 13:23:27 itibariyle 88.240.15.132 Adresinden Kullanıcı adınız kullanılarak yanlış şifre girişi yapılmıştır Eger hatalı girişi siz yapmadıysanız Bu maili sistem tarafından sizi bilgilendirmek amacıyla gönderildiğini dikkate alın Teşekürler dağıldım şu an. ilk defa gördüğüm için belkide. süper bişeymiş :D
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 e bir cok site/forumda var bu sistem zaten :p
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ben yapıcam bu sefer bu espriyi. Nadenkoya yük olur. Olmaz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 is bankasinda da var böle para yatirdim bikere kendi hesabimdan tlf a msj geldi XXX nolu hesabinizdan para yatirma islemi yapilmak istenmektedir onayliyorsaniz EVET,ne parasi ne hesabi lan ne diyorsunuz diyorsaniz HAYIR yazip cvp layin
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hiç hoş bir uygulama değil bu benim SCT adlı torrent sitesine 2 üyeliğim vardı bir tanesini bir arkadaşıma vermiştim kullanması için birinide ben kullanıyordum.Birgün login olurken yanlışlıkla öteki hesabımın kullanıcı adını yazıp şifreyede tüm hesaplarımda kullandığım şifreyi denemişim.Haliyle o hesaba mesaj gitmiş o arkdaşta sağolsun tüm torrent hesaplarıma girip hepsinin şifresini resetlemiş.:P
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ne işe yararki bu ? Biri sizi H@Xlamaya çalışıyor uyarısımı yani ne.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 itüsözlükte vardı sanırım, ekşide yok ama galiba, patide de yok. ama neda...fsdg
Öne çıkan mesajlar