Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 beni tanıyanlar bilir thief ve assassinlere karşı aşırı bir hayranlıgım vardır :) google veya deviantart gibi sitelerden ne kadar arasamda bulamadıgım bir çok resim oluyor (baya bir resim topladım ve toplamaya devam ediyorum) elinizde bu tarz resimlerden var mı (karakalem, photoshop falan farketmez) varsa gösterebilir misiniz :) bende hdd'nin 10da birini kaplayan koleksiyonuma yeni resimler eklemiş olurum bu arada not olarak ekliyim kendi çizdikleriniz daha makbul olur sanırım bu konu bu alana uygun olur sonuçta sizin çizimlerinizi daha çok istiyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aslında başka bişidi bu ama. pekala assassin de olabilir yani :) bi de bi oyunumuz için çizdiim bi pul var. sadece bu boydakini bulabildim malesef.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ehe saolasın attım hemen hddye arap assassin güzelmiş :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Abi thief ve assasinlere niye hayranlığın varya ben uyuz oluyorum :) Adamların işin hipnalık,sinsi sinsi geliyolar böle sessiz sessiz :D Warcraftta az mı çekiyoruz dota'da[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hehe haticeye degil neticeye bak lafi kadim bir assassin dede ye aitmis..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Popeye ben de thief assassin ve rouge lara hastayımdır. Senin arşivindeki resimlerden br kaç tanesini gösterebilirmisin :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben duvara yapışan assasinleri çok severim.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar