Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 format attıktan sora win update yapmamıştım sora virüs prob fln oldu msn plus tan onu halletmeye çalışırken bide update leri yapim dedim tamamladım hepsini sp1 hariç... eskiden ie saçmalıodu her açtıım siteyi başka bi siteye yönlendiriodu sürekli update lerle fln halloldu fakat şimdi hotmail açılmıo!sayfayı açılmadan sürekli refresh edio 2kd da 1 tekrar şifremi istio çıldıracam lütfen yardım..[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Temporary bir boşalt sonra spw sweeper ı kur http://www.webroot.com[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 spy sweeper vardı ama bi boşaltim..saol![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar