Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 -Dark_Angel- said: Hahahha demi hahahahaha.:( ahahah buna çok güldüm özellikle sondaki smiley duygularını yansıtmış
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yaklaşık 1,5 ay boyunca 3 günde bir uyudum ve ilk haftadan sonra vücudum alıştı garip bir şekilde. yani pazartesi sabahı kalkıyordum, çarşamba akşamı yatıyordum 21:00 gibi falan. sonra perşembe sabahı gene öğlen 12:00 gibi uyanıp devam. ama sonrasında halisülasyonlar baş gösterince fena oldu tabi, uyku haplarıyla düzene sokmak zorunda kaldım.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 patiye konuyla ilgili düzgün başlık yazma tutorialı istiyorum. Çok şey mi istiyorum?
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ali murat erkorkmaz da öyle yapıordu bi kere atv de yayınlanan kral ve ben programına katılmıştı analtmıştı bu olaydan biraz farklıda olabilir tam hatırlamıyorum fakat öğrenmesi 6 ay sürmüş demişti.
Öne çıkan mesajlar