BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 elimde tez var.. bu tezi bazı fotokopiciler önce taratıp pdf e oradan da worde çevirebilmekte.. ama gün içerisinde bunu yapacak yeri bulmam biraz sıkıntı bu tarz bir iş yapan bildiğiniz program bvar mı?yoksa ben tarayıcıda düz taratayım bunu pdf oalrak kaydedeyim oradan worde çevireiblir miyim direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://www.pdftodocconverterpro.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yok bunalrdan çok var da benim istediğim elidme tez var böyle kağıda basılı normal şimdi ben bu kağıda basılı belgeyi worde çevirmek istiyorum :) yoksa ben normal şekilde taratıp pdf oalrak kaydedersem de olur mu? evde değilim deneme şansım yok eğer yapabiliyorsam boşuna yazmakla uğraşmayayım eve gidice taratayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abby finereader bundan kullanarak worde aktarcan text haline getirmek içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 manuel olarak var.. birini bulcan 30 40 lira sıkıştırcan eline baştan aşaya worde aktarcak sana hazır vercek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 işte elden benim de yapabilecğeim kadar azvsayıda sayfa var :P 5 sayfa kadar worde aktarmam alzım :) neyse bu abby i eve gidince deneyeyim de yattar olmama için gidene kadar yazayım yazabildiğim akdarını ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 5 sayfa için program mı arıyorsun ? ona harcadıgın eforu word de harcasaydın buraya yazma gereksinimi bile duymazdın bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ehe ypok bir ysandan da yazıyorum da sayfaya bak ekrana bak vs yordu beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 5 sayfalık tez mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bişey sorucam konu benzerken.Bi e kitap var elimde pdf halinde ben bunu yazdırırken 1 yaprağa 2 sayfa şeklinde nasıl çıkartabilirim.Normal kitap gibi olmasını istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 senko said: 5 sayfalık tez mi olur ya. yok ya tezden 5 sayfa işte.. euro tahvillerin tanımları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 batuhan said: Bişey sorucam konu benzerken.Bi e kitap var elimde pdf halinde ben bunu yazdırırken 1 yaprağa 2 sayfa şeklinde nasıl çıkartabilirim.Normal kitap gibi olmasını istiyorum yani. booklet printing seçeceksin gerisini o halleder.. istersen deneme amaçlı ilk 4 sayfayı yazdır deneme yanılma yoluyla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 inanılmaz bir şey keşfettim az önce taratırken.. HP nin tarama programı *.txt olarak da taratabiliyormuş. OHA süper oldu bu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abby en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şimdilik abby e gerek kalmadı :P bana kapıt üstinde yazılı metini bilgisayar ortamına aktarmak gerekiyordu ehe *.txt de olsa çok işime yaradı bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama sağol HP kralmışsın ileride lazım oluyrsa abby de deneyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 plagiarism yapmiyosun di mi babacum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar