metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 elle çalmak ap ayrı birşey ya. nothing else matters gibi basit arpejleri elinle çalcaksın tabi ama flamenco türü şeyleri hiç çalamamam belkide şu an, penasız ben bir hiçim =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Delanoresse, 05 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki: oha ben de kazandim lan pena ahaha hehe geçimini radyo ve tv deki ödüllerden kazanan insan modeli.. sen acun un programını bile izliosundur ödül için hehe hatta çarkıfelek falan. lol dela çıkmış "mehmet ali bey yardım edin" diyor ne gülerim hahaha.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hahaha ne alaka ya arcane koptum :D[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 15:46 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 05 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: .. picking sweep picking miydi arkadaşlar? ewt ona da hemen mesaj attım belki başka birşey dah akazanmışımdır:) pena önemli bir faktör bu arada ya.benim 1.5 senedir kullandığım 0.6 ibanez pena var bir tane başka birşeyler çalamıyorum.bir ara gidip 20 tane falan almam lazım ondan bendekini kaybediyorum buluyorum falan arasıra çünkü:) bilmişim be keşke atıverseydim hemencecik peh:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bu pena'nın bi özelliği mi var? Pena değilmi abi kaç para olabilir en fazla 2 milyon falan?? Ben anlamadım bu işi niye pena kazandışını dalga mı geçiyolar :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bildiğin pena hiç biz özelliğ yok cem köksal imzası olması dışında.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 pfff aynı tas aynı hamam ya imzaolur penada ya damın adı flan yazar çok mu farklı?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Beyler bana da bi pena yollasanıza ya odun gibi bişey var bende çıkıp alamıyorum bitürlü :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya önemli olan pena kazanmış olmak değil hatıra olması.belki bi 10 sene sonra bu program falan kalktığında "bak zamanında pena kazanmıştım ordan gençlik hevesi işte" falan diyebileceğiz belki yoksa banane bi plastik parçasından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar