bleed82 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 db adli klasore yazma izni vermem lasim nasil verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Eski bir konu olduğunu biliyorum fakat benimde bugün başıma geldi yeni bir konu açmak yerine buna yazayım dedim iis ile kodları çalıştırıyorum.Ama db ile ilgili hiç birşey'i yapmıyor.Verdiği bir kaç hata : ADODB.Recordset (0x800A0CB3) 1-Geçerli Kayıt Dizisi güncelleştirmeyi desteklemiyor. Bu, sağlayıcının veya seçili kilit türünün bir sınırlaması olabilir. 2-Bu şartlarda bu işlemi yapamazsınız. Heveslendik dil öğrenecez diye ama :) neyse inşallah sorumun cavabını alabilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bir ftp programı ile açın ve chmod ayarlarını bulup write izni verin .. en basiti bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 db yi readonly açıyor olabilir misin?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Erişim izinlerinden okuma yazma izni verdim, uygulamadan da çalıştırma izni verdim fakat nafile.Bu arada kendi makinamda çalışıyorum üste dediğiniz olayı biraz da açabilir misiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sorunun bu olduğundan kesin emin değilim belki başka bir yerden bi ayarı vardır ama; daha önceden aspyle yazdığım bişiyden c/p yapayım Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Set RS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") Conn.Mode = adModeReadWrite Conn.ConnectionString = ConnectionStr Conn.Open rs.open sql, Conn,adOpenStatic eğer kullanmadıysan adModeReadWrite ı da kullanman lazım sanırım. adopenstatic nedir ne değildir hiç bir fikrim yok :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 asp'de çok yeniyim kodları az buçuk anlıyorum.şu an tam öğrenmek için pc'yi hazır scriptlerle doldurdum ve hiç birinde çalışmıyor db ile ilgili işlemler.Yani senin dediğin code hatası olduğu zannetmiyorum büyük ihtimalle bi ayarı var ama onu bulamıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 odbc açık mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 odbc'nin açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar