idilik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 macaristan'a kesin gidin bence. budapeşte çok güzel bir şehir. olumsuz hiçbir şeyle karşılaşmadık orada biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kithnoss said: edit : Edilik , arabayla ilgili prosedürleri anlatabilir misin ? Ne yapmak gerekiyor araba ve ehliyet durumuna ? Tek prosedürle , BG , Sırbistan ıvır zıvır hepsini aradan çıkarıyor muyuz ? yardımcı olamayacağım =( hem yıllar önce gittik, hem de ben ilgilenmemiştim o işlerin hiçbiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Anladım , teşekkür ediyorum . O zaman şu rota güzel gibi : Yunanistan , Makedonya üzerinden Sırbistan , Hırvatistan , Slovenya , Macaristan , Slovakya Yalnız Odessa dan falan (herhangi bir UKR sehri de olur ) arabalı vapur var mı ya , TR taraflarına acaba ? Fiyatı uygunsa ukraynayı da gezip öyle dönülebilir . Saydığım ülkeler ufak ufak da Ukrayna büyük , onu görmek için çıkarsan bi de aşşa inmesi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pirharun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Romanya'da gidecek arkadaslara kisa bilgiler. Romanya'nin Baskenti Bükres Tuna Irmagi kiyisinda kurulmus bir sehirdir. Bükres Sehri geçmiste sürekli sanat ve mimarinin baskenti olmustur. Bükres'te 1989 yilinda tamamlanan Parlamento Binasi Pentagon ve Tibetteki Potala Sarayi'ndan sonra Dünya'nin 3. Büyük binasidir. Bükres Sehri 1459 yilinda Kont Drakula olarak bilinen Prens Vlad tarafindan kurulmustur. Sehir zamanla Drakulanin Sarayinin etrafinda büyüyerek bugünkü Bükres ortaya çikmistir. mutlaka gormeniz gereken destinasyonlar.... 1- Athenaeum muzesi 2- Piata Arcul de Triumph 3- Milli Sanat Müzesi, 4- Herastrau Gölü 5- Gradina Cismigiu Parki 6- KÖSTENCE KRAL CAMII 7- ZAFER ANITI 8- Khreschatyk 9- TRANSILVANYA SATOLARIYLA 10- http://www.privatetoursinistanbul.com bu sitedende eskiden uçak bileti de satiliyordu ben burdan aldim... diger konu ise konaklamada ben arkadaslara tavsiyem otel cok pahali onun bizim otel diyebilecegimiz yerler 100 usd baslayor onun yerine size ben size ev kiralamalarini tavsiye ediyorum. onlar ise 45 usd kaliyor ve cok daha rahat edeceginiz yerler acikcasi il gidisimde bende diger giden arkadaslar gibi fazla otel parasi verenlerdenim. yemek konusu ise arkadaslara domuz eti yemek istemeyen arkadaslara vejetaryan demek en iyi tercih olsa gerek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ulan cok ozenıyorum boyle adamlara işe gireyim tatillerde dunyayı gezcem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar