Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç dökülmesi(n).. Yağlar falan..

EmRicardo

Öne çıkan mesajlar

evet ben kullandım ve çok memnun kaldım hatta size hemen bir before after koyaiblirim buyrun

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/oncesonra.jpg

sağ tarafda görüldüğü üzere yağı uygulamadan önceki gece saçlarım dökülüyor alnım git gide açılıyordu bu yüzden düzenli oalrak usturaya vurdurmam gerekiyordu :( usturaya vurulan saç daha gür çıkar diye :(

ama uygulama sonrası sabah uyandığımda gördüklerime inanamadım! sol da görüldüğü gibi gürül gürül saçlarım olmuştu hatta o kadar çabuk uzamışalrdı ki toplayabilecek hale gelmiştim hemen toplayıp alel acele bu fotoğrafı çektim

ARKADAŞLAR BU GERÇEK TEYZEMİNDE SAÇLARI DÖKÜLÜYORDU VE O DA BU YAĞLARDAN KULLANDIKTAN SONRA HEM BEYAZLARI YOK OLDU HEM DE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR HACİM KAZANDI!!
Sosyal ağlarda paylaş

kıskanmayın lan saçlarımı.. babam da kel babam da haftada 2-3 "saçlar ne zaman kısalıyor?" diye soruyor.. resmen mahalle baskısı geldi de gürül gürül saçlar gitti.. zaten bir ben kaldım bir de gökçen.. hoş gökçeninki saç değil direk vücut uzantısı ada saçıyla içeceğini fln tutaibliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim saclarin uzun oldugu donem, ki bilen bilir, ildenize falan sorun, saglikli otesiydi, peder 58 yasinda, 60'a merdiven dayadi ve sadece alninda aciklik var, onun disinda siyah/gri arasi karisik saclari, siyah daha yogunlukta hem de. Genetik olarak dokulme zerre yok, hatta saclari kuvvetlendirsin diye Vichy'nin aminexil'li, kirmizi beyaz kutusu olan sampuanini kullaniyordum uzun oldugu donem, kisalinca simdi mentollu clear kullanmaya basladim, tavsiye ederim.

De dokulme varsa cok zor, yani kremlerle kur setleriyle falan toparlansa bile biraktigin anda yeniden dokulmeye basliyor diyorlar.

Muhtemelen 35-40'tan once dokulmeye baslamaz benim saclar, allahin izniyle bir aksilik cikmazsa tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

e iyi de saçlarla iligli genler anneden geçiyor.. annene bak onda saç durumu nasıl

annende bi sorun olmayabilir ama anne tarafından dede kel olabilir. o da var...

dht yüzünden dökülüyor saçların baba.. minoxidil, finasteride gibi şeyler hariç yağ mağ kafana sürsen de bi boka yaramaz.. dökülecek o saçlar..

kadınlarda sebebi bi sürü farklı sebep olabiliyor. erkeklerde ise bakıcak az yer var.. dökülüyorsa büyük ihtimalle dht yüzündendir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...