EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Arkadaşlar, bu ahmet maranki'nin yağlarından kullanan var mı? Kendi sitesinde satılıyor.. kullanıpta sonuç alan-alamayan ya da sonuç alan birini tanıyan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ahmet maranki rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 evet ben kullandım ve çok memnun kaldım hatta size hemen bir before after koyaiblirim buyrun http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/oncesonra.jpg sağ tarafda görüldüğü üzere yağı uygulamadan önceki gece saçlarım dökülüyor alnım git gide açılıyordu bu yüzden düzenli oalrak usturaya vurdurmam gerekiyordu :( usturaya vurulan saç daha gür çıkar diye :( ama uygulama sonrası sabah uyandığımda gördüklerime inanamadım! sol da görüldüğü gibi gürül gürül saçlarım olmuştu hatta o kadar çabuk uzamışalrdı ki toplayabilecek hale gelmiştim hemen toplayıp alel acele bu fotoğrafı çektim ARKADAŞLAR BU GERÇEK TEYZEMİNDE SAÇLARI DÖKÜLÜYORDU VE O DA BU YAĞLARDAN KULLANDIKTAN SONRA HEM BEYAZLARI YOK OLDU HEM DE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR HACİM KAZANDI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tek sorun sakallarımın dökülmüş olamsıydı :( şu anda köseyim. .ahmetin benden çok sakalı var :( ama saçlara değer :) tavsiye ediyorum (tu);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tebessüm bile etmedim alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok kafayı takma bu kadar. herkes aman saçlarım diyo bi heves yağlar kozmetşkler kimyalar ektircemler sonra amaan kasımpaşa diyip her erkek gibi varolan saçınla yetinmeyi öğreniyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dökülüyosa geri dönüş yok, john malkovich gibi gezmeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kel adamlar daha seksi oluyor, olaya bu açıdan bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kıskanmayın lan saçlarımı.. babam da kel babam da haftada 2-3 "saçlar ne zaman kısalıyor?" diye soruyor.. resmen mahalle baskısı geldi de gürül gürül saçlar gitti.. zaten bir ben kaldım bir de gökçen.. hoş gökçeninki saç değil direk vücut uzantısı ada saçıyla içeceğini fln tutaibliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BabacumMostors said: hoş gökçeninki saç değil direk vücut uzantısı ada saçıyla içeceğini fln tutaibliyor.. sdfsdfdsfgdgsdfgsdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pekaziz said: Kel adamlar daha seksi oluyor, olaya bu açıdan bakmanı öneririm. ve bir kel konuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hmm, o zmn saçların dökülmesini hızlandıran bişey bilioymusunz? pekaziz said: Kel adamlar daha seksi oluyor, olaya bu açıdan bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kendini tatmin etmek saç dökülmesinin en büyük etkeniymiş 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BabacumMostors said: kendini tatmin etmek saç dökülmesinin en büyük etkeniymiş 31 hea hea heaaaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Benim saclarin uzun oldugu donem, ki bilen bilir, ildenize falan sorun, saglikli otesiydi, peder 58 yasinda, 60'a merdiven dayadi ve sadece alninda aciklik var, onun disinda siyah/gri arasi karisik saclari, siyah daha yogunlukta hem de. Genetik olarak dokulme zerre yok, hatta saclari kuvvetlendirsin diye Vichy'nin aminexil'li, kirmizi beyaz kutusu olan sampuanini kullaniyordum uzun oldugu donem, kisalinca simdi mentollu clear kullanmaya basladim, tavsiye ederim. De dokulme varsa cok zor, yani kremlerle kur setleriyle falan toparlansa bile biraktigin anda yeniden dokulmeye basliyor diyorlar. Muhtemelen 35-40'tan once dokulmeye baslamaz benim saclar, allahin izniyle bir aksilik cikmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 e iyi de saçlarla iligli genler anneden geçiyor.. annene bak onda saç durumu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ciddi cevaplar alabilceğim forumun başka bi bölümü war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 EmRicardo said: ciddi cevaplar alabilceğim forumun başka bi bölümü war mı? EmRicardo said: ciddi cevaplar alabilceğim EmRicardo said: ciddi cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dreagloth said: pekaziz said: Kel adamlar daha seksi oluyor, olaya bu açıdan bakmanı öneririm. ve bir kel konuşur. Aslan yelesi gibi saçlarım var ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BabacumMostors said: e iyi de saçlarla iligli genler anneden geçiyor.. annene bak onda saç durumu nasıl annende bi sorun olmayabilir ama anne tarafından dede kel olabilir. o da var... dht yüzünden dökülüyor saçların baba.. minoxidil, finasteride gibi şeyler hariç yağ mağ kafana sürsen de bi boka yaramaz.. dökülecek o saçlar.. kadınlarda sebebi bi sürü farklı sebep olabiliyor. erkeklerde ise bakıcak az yer var.. dökülüyorsa büyük ihtimalle dht yüzündendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 işte ciddi cevap! bu arada ben reklam üyeliği diye algıladım bunu benim gibi düşünen başkası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BabacumMostors said: işte ciddi cevap! bu arada ben reklam üyeliği diye algıladım bunu benim gibi düşünen başkası var mı? he evet ben de aynı fikirdeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ALIN YAZISI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar