SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mesela ben şimdi koşudan geliyorum 4 km falan kostum ama elimde sigara yazıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 DoruK said: yahu sigaranın tadı mı değişti ne oldu, bi de son günlerde sigara içinde kendimi çok halsiz hissetmeye falan başladım resmen. sürekli yakasım geliyor yakınca da daha boktanlaşıyorum. eskiden camel soft içerdim şimdi daha hafif diye winston light içiyorum uzun süredir ama diğer sigaraları da içtiğimde sanki bi tat değişikliği var gibi bilemedim. Hamilelik öncesi böyle şeyler oluyor, isterseniz bir kontrole gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 screwy said: kermit said: winston light = karı sigarasıefendim kermit? mutluyuz içmekten oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 DoruK said: yahu sigaranın tadı mı değişti ne oldu, bi de son günlerde sigara içinde kendimi çok halsiz hissetmeye falan başladım resmen. sürekli yakasım geliyor yakınca da daha boktanlaşıyorum. eskiden camel soft içerdim şimdi daha hafif diye winston light içiyorum uzun süredir ama diğer sigaraları da içtiğimde sanki bi tat değişikliği var gibi bilemedim. Aynı durumdayım. Bırakmayı planlıyorum bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bırakınca daha enerjik oluorsun ama çok fazla farketmiyor. Sadece sigaraya bağlama hastaneye git bir görün. Ayrıca mevsim değişimide etkilemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 onun disinda bırakınca bi de hayvan gibi göbek sahibi oluyosun kendimden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BabacumMostors said: sigara tad alam duyuların direk etkiliyor yediğin içtiğindne de bir şey anlamazsın :) bırakan herkes bunu diyor. öyle bir dünya düşünün ki sevdiğiniz yemeklerin tadı 2 kat daha güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bırakmak zor ama ara vermekte iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben sigara içmeden tuvalete çıkamıyorum, hayatım boyunca günde 1 tane bile olsa içecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kokusu sinmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar