kavel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 peki sharky cim canım benim 8 lik bir dizi içinden şaşırmadan bütün 4 lüleri nasıl ayıklicam ? :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ha o da mi degisken olacak ? Pek uykum gelmis benim, hic okumamisim. Hmm nasil ayiracaksin bu yontemleee, dusuneyim. Kontrol noktasini da recursive yaparsin belki. Ne bileyim, dusunemicem simdi uzun uzadiya :) Kolay gelsin.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 arkadaşlar yerın öğleni bekleyin ben size direkt bi c++ source code + exe file yapıp link falan veriim şimdi uğraşamam onun için :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bir yerlerde hata yapmadıysam olay budur exesini de bi yerlere atıveririm şimdi #include #include using namespace std; void yazhepsini(char* elemanlar, int kacli) { char **basamaklar=new char*[kacli]; int looper,looper2; bool aynivar; for (looper=0;looper *(basamaklar+looper)=elemanlar; while(*basamaklar[kacli-1]) { aynivar=0; for (looper=0;looper for (looper2=looper+1;looper2 if ( *(basamaklar+looper) == *(basamaklar+looper2)) aynivar=1; if (!aynivar) { for (looper=0;looper); cout << endl; } basamaklar[0]++; for (looper=0;looper if (*basamaklar[looper]==0) { basamaklar[looper+1]++; basamaklar[looper]=elemanlar; } } delete[] basamaklar; } int main(int argc, _TCHAR* argv[]) { char entry[500]; int x; cout << "Asil elemanlari yaz (string olarak)" << endl; cin >> entry; cout << "Kaçlı kombinasyon olcak;" << endl ; cin >> x; yazhepsini (entry,x); getch(); return 0; }[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 exesi de burda source dosyası da burda daha kolay okunur [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Ağustos 2004 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 rahan biraz fazla karıştırmışın gibi geldi yani uzatmışın ama yapmışın yinede tebrikler sana :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 nayır karıştırmadım ve sadece yeteri kadar uzun. saolasın.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 :tebrikz: Kod yazan parmakların dert görmesin. Bi kaç şey var düzeltmem gereken ama c++ bilmiyorum azıcık c bilirim o kadar. Bu kadar şeyi yaptıktan sonra azcık daha başını ağrıtsam kızmazsın heralde :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ok ağrıt aslında ben de bu arada direkt C ye çevirip açıklama koyayım koda[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 şimdi sorun şurda. ben buraya sadece a-b-c gibi şeyler girmiyorum. 2 basamaklı sayılarda giriyorum. dolayısıyla karışıyor. ben altından kalkamadım kodun. pointerlar fln biraz aşıyor beni. onun içinde bir şeyler yapabilir misin ?[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 pointersız da olur ok de iyicene zor okunur. aslında hiç o kadar zor bişi değil pointer bir kere kaptın mı bi daha unutmazsın. tam olarak ne gireceksin 2 basamaklı sayı? keşke ilk mesajda öyle söyleseydin[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya değişecek işte. tek basamaklıda olur iki basamaklıda ama en fazla iki basamaklı. 1 den 20 ye kadar değişik sayılar giricem. php de stringi direk karaktere göre parçalayan bi fonk. vardı. belki c dede vardır ama ben bilmiyorum aralarında boşluk fln bırakarak girsem de olur. birde 2. sorun az önce yazcaktımda alıştıra alıştıra yazayım dedim : ) n yerine 14 fln girdiğimde bayağı bi olasılık türeyecek. çıktıyı direk dosyaya verse bu sorunda çözülür sanırım. komut satırından olasilik.exe > sonuc.txt yapmayı dusundum ama o zamanda değişken giremem.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 en fazla pointersiz bu kadar oluyor, şimdilik anlamak sana kalmış kafam kalmadı :-P tam sayı olarak alıyor bu sefer programın ana kısmını kaldırdım sadece gerekli 2 fonksiyonu paste ettim. fprintf leri printf gibi düşünebilirsin tek farkı sadece dosyaya yazıyolar bool aynivarmi(int* elemanlar, int kacelemanli) { int i,j,k=kacelemanli; for (i=0;i for (j=i+1;j if (elemanlar[ i ]==elemanlar[j]) return 1; return 0; } void yazhepsini(int* elemanlar, int kaceleman, int kacli,FILE* dosya) { int *basamaklar=new int[kacli]; int i; for (i=0;i basamaklar[ i ]=0; while(basamaklar[kacli-1]!=(kaceleman-1)) { if (!aynivarmi(basamaklar,kacli)) { for (i=0;i { fprintf(dosya,"%d",elemanlar[ basamaklar[ i ] ]); if (i!=(kacli-1)) fprintf(dosya," "); } fprintf(dosya,"n"); } basamaklar[0]++; for (i=0;i<(kacli-1);i++) if (basamaklar[ i ]==(kaceleman)) { basamaklar[i+1]++; basamaklar[ i ]=0; } } delete[] basamaklar; } exe si de burda. bunda hata olmuş olabilir . bişi diyemem :) sadece tam sayi gir. girceğin sayilar bitince de 0 gir, sonuclari cikti.txt diye bi dosyadan alabilirsin. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Ağustos 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Ağustos 2004 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 C de pointer olayı iyi şimdi ben bunun benzerini pascal da yazsam en az 150 satır falan tutar her daim new yazmaktan anam ağlardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar