DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ya-rım Benim Kocaman denizlerim vardi Şimdi hepsi Çöl oldu Benim bir Çıglıgım vardi Kendi Sesizligimde boguldu Şimdi Avucumda Topragim Gözlerimde Denizden tuzlu yaşlarim var Yarim kalmiş bir sevda içimde Kalbimi Parçalagan Yoklugun Var Arkadaşalr buda benim farklı bir çalışmama yeni yazdım baktım hoşuma gitti sizden yorum alıyım dedim[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İlk kıta çok tanıdık geliyo.. Hele ilk mısra..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence güsell olmus ben beendim tebrikler :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bir Duygu Patlaması daha Gerçekleşti sanirim Bulamıyorum Kendime Bakamıyorum Varlıgım bana aci veriyor Ve mutsuzluk sararken benedimi Ben hiçbirşey yapamıyorum BİR DEPREMDE YÜREĞİM TEK BİR CANLI BİLE BULAMIYORUM D.D. Yalın Kuleyin[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Arkadaslar Yorumlarınızı beklıyorum...[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ODYSEUS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 şiirlerinizz güzeldi tebrikler. izninizle bende kendi şiirimi yazmak istiyorum... Yara-dılış Dün yine rüyalarımı süsledin, Her gece olduğu gibi sendin , Ama bu sefer, Buluşammadı gözlerimiz, Tutamadım ellerinden, Bir yıldız gibi kaydın gözlerimden. Ben senin uzaklardaki bir yıldız olmanı değil, Bana hayat veren güneşim olmanı istedim, Annamadın bitanem, Annamadın sensiz dünyamın biteceğini,Bu koca evrende bir hiç olacağımı... nasıldı beğendiniz mi yorumlarınızı bekliyorum [Bu mesaj ODYSEUS tarafından 01 Ağustos 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Şiirler güzel hayeller güzelde Hayat Annenizin ak sütü kadar temiz ve güzel deyil :([signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 vasatın üstünde ama mükemmel değil[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 fena sayılmaz kıtalar arası kopukluk var ama iyisin[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar